Beskrivning

Den onda dockan - Child's Play (1988) Reg 2 *NY INPLASTAD*

INFORMATION:

Skick: Ny, inplastad
Reg: 2
Undertext: Svenska
Regissör: Tom Holland
Skådespelare: Catherine Hicks, Chris Sarandon m.fl.

HANDLING:

De spännande sakerna kommer snabbt och mycket av! ? Så skrev L A Times om denna film där voodoo och terror förenar sig i en liten docka. Dockan blir plötsligt en seriemördare som verkar ha svårt för att dö. Från regissören av Fright Night kommer denna smarta, lekfull och snygga thriller med många specialeffekter.
Efter att den sexåriga Andy puttas ut ur en fönster och nästan dör när han sitter barnvakt så tror ingen på honom när han säger att det var hans docka, som han fick i födelsedagspresent, Chucky som gjorde det. Inte förrän saker och ting börjar gå väldigt dåligt? Morden bara väller fram och när detektiv Chris Sarandon leder spåren fram till samma leksak så upptäcker han att det hela bara har börjat. Dockan har som plan att föra sin onda själ in i en levande människa, Andy!

FRAKT:

Standard frakt med frimärken ingår i priset inom Sverige. Vill du ha spårbar frakt, eller om du bor utanför Sverige så får du skicka ett meddelande för ny fraktkostnad innan du budar. Jag tar inte ansvar för postens hantering av leveranserna!

Objektsnr 630627453

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 08:16

Den onda dockan - Child's Play (1988) Reg 2 *NY INPLASTAD*

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Slutar om

EJSN

Vårby, Sverige

Verifierad

216 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?