Beskrivning

Eli Wurman (Al Pacino) är en åldrande, utbränd judisk publicist vars bästa dagar ligger långt bakom honom och som vill dra sig tillbaka från sitt arbete. Hans vardag drivs numera av en ständig ström av receptbelagda läkemedel och alkohol. En natt vädjar Elis sista kvarvarande stora klient Cary Launer (Ryan O'Neal) – en skådespelare som funderar på en kampanj för politiska ämbeten – Eli att ta hand om hans senaste publicitetsröra. I sin jakt kommer Eli I kontakt med skådespelerskan Jilli Hopper (Téa Leoni) som tar Eli till en riktig drog- och sexhåla, en lekplats för de rika och berömda. Eli kan inte låta bli att dras in I det som händer och när han vaknar upp minns han ingenting. Snart får han dock inse att han har blivit inblandad I något politiskt farligt och hans liv är nu I fara.

Thriller från 2002 av Daniel Algrant med Al Pacino, Téa Leoni, Ryan O'Neal, Kim Basinger, Richard Schiff och Bill Nunn

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627906016

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:45

People i know dvd Al Pacino, Kim Basinger, Ryan O'Neal etc

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?