Beskrivning

Väldigt bra skick på alla mina dvd mm (om inget annat är angivet)skickar i vadderat kuvert eller kartong med spårbart posten 59 kr/ schenker 59 kr). Ca 7 st dvd/Bluray.

Över 1 kg blir frakten 73kr med posten/schenker. Ca 8-14 dvd/Bluray

Samfraktar alltid .

Frank Horrigan (Clint Eastwood) är en tuff, erfaren Secret Service-agent som har plågats av skuldkänslor och misslyckanden sedan mordet på John F Kennedy. Som vakthavande agent den ödesdigra dagen, känner Horrigan att han borde ha reagerat snabbare och tagit skottet för presidenten. Trettio år senare går USA:s nuvarande president in i en omvalskampanj och efter ett antal dödshot har Horrigan kallats in för att hjälpa till med vad som borde vara en rutinmässig forskningsoperation. Men när han upptäcker att en professionell lönnmördare och förklädnadsmästare (John Malkovich) har spårat presidenten, förvandlas uppdraget till ett dödligt spel med katt och råtta. Leary använder sin kunskap om händelserna 1963 för att mentalt tortera Horrigan i den efterföljande psykologiska duellen - en duell som så småningom kommer att sätta Horrigan "In The Line Of Fire".
  • SpråkEngelska, Franska, Tyska
  • TextningSvenska, Danska, Norska, Finska, Engelska, Arabiska, Bulgariska, Tjeckiska, Holländska, Franska, Tyska, Grekiska, Hindu, Hebreiska, Ungerska, Isländska, Polska, Turkiska
  • Speltid2 tim 03 min
  • GenreThriller, Drama

Objektsnr 626842692

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

I Skottlinjen-DVD-Ny inplastad-Clint Eastwood och John Malkovich.

Pris

99 kr

Kungensantikochretro

Säffle, Sverige

5.0

Kungensantikochretro

Verifierad

Toppsäljare

3 996 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?