Beskrivning

I en liten stad i den amerikanska södern har Buck, Hank och Sonny Grotowski i tre generationer arbetat som fångväktare på en anstalt för dödsdömda. Hank är chef för gruppen som utför avrättningarna. Buck är pensionerad och kan inte lämna det gemensamma hemmet, men hans åldrande har inte påverkat hans högst livaktiga rasism. Hanks son Sonny verkar dock vara immun mot det hat som gått i arv från far till son. En ny avrättning närmar sig, Sonnys första, och medan de förbereder sig för sitt uppdrag är deras känsloliv lika inlåst och tillslutet som den fånge de vaktar. Väl vid avrättningen av Lawrence Musgrove utbryter ett våldsamt bråk mellan Hank och Sonny; ett bråk vars efterverkningar slutar med Sonnys tragiska död.

Slumpen vill att Hank träffar Leticia, änkan till den man han avrättat. De båda inleder ett förhållande, drivna av de tragedier som skakat båda deras liv. Hank är till en början ovetande om att Leticia är änka till den man vars avrättning vi nyss bevittnat och Leticia är lika ovetande om Hanks inblandning i sin makes död. Skall dessa människor, sammanförda av passion, våld och tillfälligheter, lyckas ta framtiden åt sig själva, utan att slukas av sitt mörka förflutna?

Lokal titel
Monsters ball

Originaltitel
Monster's ball

Genre
Drama

Underkategori
Romantiskt drama

Produktionsland

Premiärår
2001

Regi
Marc Forster

Manus
Milo Addica
Will Rokos

Skådespelare
Billy Bob Thornton
Halle Berry
Heath Ledger
Peter Boyle
Carol Sutton

Åldersgräns
11 år.


............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 63:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Prisexempel på frakt:

1 disk = 22:- med Postnord

2 disk = 44:- med Postnord

3 disk eller mer upp till 2 kg (Ca 15 diskar) = 67:- med Schenker

Objektnr 386715547

Visningar 1 052

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Monsters Ball (DVD) OOP/Utgången - Billy Bob Thornton och Halle Berry.

Pris

39 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 657 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?