Beskrivning

När sommarkursen i klättring blir inställd, bestämmer sig tolvåriga Kim för att klättra uppför den klippvägg som hennes far klättrade uppför den sommar när han var tolv år. Men det går inte riktigt som Kim har tänkt sig – hon ramlar ner och vaknar senare upp till ett dramatiskt möte med en varg. Rädd och hjälplös blir hon inspärrad i en varglya tillsammans med en utsvulten vargunge. Detta utgör upptakten till en väldigt speciell vänskap, och Kim upplever sitt livs äventyr denna sommar. Förföljd av rasande jägare tvingas Kim att välja sida i en inflammerad konflikt. På samma sätt som i "Rädda Willy", är filmen ”Vargsommar” en spännande historia om en sällsynt vänskap mellan en människa och ett vilt djur.

Julia Boracco Braathen gör sin filmdebut i huvudrollen som Kim, och hon bjuder på ett briljant skådespel. I övriga roller ser vi en rad av Skandinaviens främsta skådespelare, bland andra Niklas James Knudsen ("Tiden før Tim"), Line Verndal ("Brigaden"), Jørgen Langhelle ("Tyven, tyven", "Jeg er Dina") och Samuel Fröler ("Den goda viljan"). ”Vargsommar” är helt enkelt ett fantastiskt underhållande och hjärtevärmande äventyr du inte får missa!

Svensk titel Vargsommar
Originaltitel Ulvesommer
Skådespelare Julia Boracco Braaten, Line Verndal, Jørgen Langhelle, Niklas James Knudsen, Samuel Fröler, Ingar Helge Gimle, Aksel Hennie
Regissör Peder Nordlund
Inspelningsår 2003
Bildformat Widescreen 1.77:1 Anamorfisk
Ljud Dolby Digital 5.1
Språk Norska
Textning Svenska, Danska, Norska, Finska
Speltid 1 tim 23 min
Genre Barn- och familj
Extramaterial - Musikvideo
- Trailer
Releasedatum 2003-12-03
Antal skivor 1
Färg/svartvit Färg
EAN 7332421014568
................................................................................................................................................................. BETALNINGSINFORMATION: Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i Traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION: Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det

Objektnr 576177287

Visningar 224

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vargsommar (DVD) Julia Boracco Braaten, Line Verndal - OOP/Utgången

Pris

99 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 657 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?