Beskrivning

Tillhör ett större parti filmer. Se bilder noggrant för att avgöra skick

Produktbeskrivning:
Varan som syns på bilderna är det som ingår i auktionen. Tillbehör såsom stativ, provdockor osv, ingår ej. Varorna är begagnade om inte annat anges. Slitage kan förekomma och vi kan inte garantera att något är komplett. Avgör själv genom att noggrant titta på bilderna.
Angivna mått gäller den högsta/längsta/bredaste delen om inget annat anges.
Ej funktionstestad innebär att det kan saknas delar, att produkten är ur funktion eller att vi inte haft kapacitet att utföra ett funktionstest.

Betalning, frakt och leverans:
Betalning sker via Tradera. Det går att betala via Swish, Paypal, kort eller Paynova. Betalning ska ske inom två dagar. Om ingen betalning sker inom fem dagar och vi inte hört något ifrån dig så hävs köpet.

Våra fraktpriser går igenom ett eget företagsavtal och kan därför inte jämföras med Traderas redan rabatterade fraktpriser. Angivet fraktpris gäller inom Sverige och priset ändras därför om du beställer något utomlands.
Vi packar noggrant med bubbelplast och nödvändiga medel då vi tar ansvar över huruvida produkten kommer fram säkert och välbehållet. Vid bokning av frakt använder vi din adress som du registrerat på Tradera. Om varan ska skickas till en annan adress får du ändra adressen i din Tradera-profil innan du betalar.
Vi samfraktar gärna om du köper mer än en vara.

Vi skickar iväg paketen inom 3-5 arbetsdagar efter mottagen betalning med Schenker. Du får information om avsändelsen på e-post. Lagerhyra för skrymmande gods debiteras enligt DB Schenkers transportvillkor om varan ligger kvar hos terminalombudet mer än tre dagar efter avisering.
Vid felaktig leveransadress eller om paketet inte hämtas ut så står kunden för returkostnaden. Kunden ansvarar för att inspektera varans skick snarast efter mottagandet. Vid transportskada kontakta oss via e-post. Kunden får inte använda varan vid transportskada och måste behålla varans emballage för besiktning.

Ångerrätt och reklamation:
Kunden har alltid 14 dagars ångerrätt från dagen den mottagit varan. Om du vill utnyttja ångerrätten så skicka ett mail till oss så tillhandahåller vi en retursedel. OBS. Du som kunde ansvarar för eventuellt skada på produkten under returfrakten.

Vid reklamation så ber vi dig kontakta oss via email och bifoga bilder på varan samt emballagets alla sidor. Observera att mindre defekter som inte påverkar varans funktions inte är giltiga skäl för reklamation. Efter returnering så återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Vid felleverans är du som kund skyldig att meddela oss och returnera den felaktigt skickade varan om inget annat anges.

Avhämtning:
Vid eventuell avhämtning så hör av er till oss via mail så får vi boka ett tid och datum. Varorna är då inte förpackade och du som kund får ansvara för eventuellt emballage.
Kan du inte själv hämta varan personligen så kan du skicka ett ombud. Ombudet måste uppge kundens fullständiga namn, varubeskrivning samt medföra egen ID-handling.

Kundsupport och lokalvisning:
Vi tillhandahåller kundsupport via e-post och strävar efter att svara så snabbt som möjligt, alltid inom 48 timmar på vardagar. Om du är intresserad av att besöka vår lokal för visning, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande så kommer vi överens om en lämplig tid.

Objektsnr 627648303

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 10:16

Desperate Hours - Skräckens Timmar

Slutpris

|

1 kr

Auktionen är avslutad

Sop vann auktionen

HR-Trading

Indal, Sverige

5.0

HR-Trading

Företag

Toppsäljare

4 914 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?