Beskrivning

Upptäck äkta passion och prestanda med detta American Tackle spö, en mästare i sitt slag och ett verkligt arv av fiskehistoria.

Med sina 7.2 fot och en kastvikt som sträcker sig upp till 80g, är detta spö skapat för att erbjuda en upplevelse som ingen annan. Dess fantastiska drillingsegenskaper gör det till en pålitlig följeslagare vid varje kast.

Dyk in i dess djupa historia; detta spö har inte bara visat sin styrka i de tropiska vattnen i Brasilien, där det har tacklat Peacock Bass med överlägsen skicklighet, utan det har också tagit sig an svenska gäddor med en lätthet som ger ett helt nytt perspektiv på ditt fiske.

Varje detalj är omsorgsfullt handgjord för att säkerställa optimal prestanda. Med sina microspöringar erbjuder detta spö en extrem precision som tar ditt fiske till en helt ny nivå av kontroll och noggrannhet.

Trots att det har delat äventyr och upplevelser är detta spö fortfarande i fint skick och redo för nya äventyr. Det är inte bara ett fiskeverktyg; det är en levande berättelse som syns på varje smutsfläck på handtaget, en påminnelse om de minnen som har skapats och de som ännu väntar på att upptäckas.

Ge dig själv förmånen att äga ett spö som inte bara levererar resultat, utan också bär med sig en historia som inspirerar och förundrar. Upplev fisket på ett nytt sätt med detta American Tackle spö.

Objektsnr 630350854

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 01:55

American tackle 3 sec

Pris

1 190 kr

MrPopo

Lund, Sverige

4.8

MrPopo

Verifierad

83 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?