Beskrivning

Aluminiumlegerad telefonhållare - justerbar och bärbar

Produktbeskrivning:
Letar du efter en praktisk telefonhållare som är enkel att justera och kan användas var som helst? Denna aluminiumlegerade telefonhållare är den perfekta lösningen. Den är ultratunn, tålig och bärbar, vilket gör den idealisk för att använda din smartphone eller surfplatta i olika situationer.

Produktegenskaper:
- Justerbar både vertikalt och horisontellt. Då den innehåller en mekanik som för ut och in ståndet från hållaren gör den till en lätthanterbar vara. Hopvikbar!
- Halkfri design: Den har en halkfri bas och gummipanel som säkerställer att din enhet sitter säkert utan att glida.
- Lätt och tunn: Med sin ultratunna och fallskyddade design är denna hållare enkel att transportera och använda var som helst.
- Kompatibel med mobiler och surfplattor: Den passar både smartphones och surfplattor, vilket gör den användbar för en mängd olika enheter.
- Enkel att använda: Du kan justera höjden och vinkeln enkelt, vilket gör det bekvämt för videouppspelning, live-streaming, eller kontorsarbete.
- Hållbar konstruktion: Tillverkad av aluminiumlegering och högkvalitativa material, är den här hållaren robust och tillförlitlig.

Denna aluminiumlegerade telefonhållare är den perfekta följeslagaren för alla som behöver en portabel och justerbar lösning för att använda sin smartphone eller surfplatta. Oavsett om du tittar på TV, jobbar eller streamar live-video, är denna hållare en praktisk och mångsidig följeslagare.

Objektsnr 628303815

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:20

Telefonhållare

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?