Beskrivning

SÄNKT PRIS :)

Figurin häst "Springare" modell STOR formgiven av Stig Lindberg (1916-1982) för Gustavsberg, signerad med "studiohanden" se bild 6. Längd cirka 29 cm. Höjd cirka 25 cm.

Konditionsrapport: Hyggligt brukskick, endast en ägare. Tyvärr har örat gått sönder men är limmat, se bild nummer 3. "Flammig" i keramiken men enligt foton på nätet så verkar alla "Springare" ha det. För övrigt hel och fin. Kommer från ett pedantskött, rökfritt hem.

** LÄS DETTA NEDAN **

Initialt testar jag att lägga ut denna ENDAST FÖR AVHÄMTNING då det känns vanskligt att sända en sådan robust dyrgrip med posten. Visserligen packar jag alltid mycket noggrant men...

Vill du ändå buda och få den skickat utanför Luleå så skicka ett PM så kan vi diskutera INNAN du budar! Jag har aldrig fått eller skickat något som gått sönder men man har ju hört "skräckhistorier" därav tveksamheten.


~~~

Allmän information om kontot:

Jag försöker alltid ge en sådan noggrann beskrivning som möjligt på objekt men vänligen gör EGEN bedömning av skick innan du budar. Se alltid foton och granska dem, även den bästa kan göra någon liten miss :)

Har du frågor är du välkommen att ställa dessa!

Rök och djurfritt hem. Jag packar alltid noggrant och ordentligt ofta med återvunnet emballage och tar inte ansvar för PostNords slarv

Lycka till med budgivning på de objekt som läggs ut!

Vänliga hälsningar/Ulrika

Objektsnr 629880372

Visningar 275

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 21:54

STOR 29x25 cm Stig Lindberg figurin häst "Springare"

Utropspris

|0 Bud

5 400 kr

Auktionen avslutades utan bud

Vita.Lulea

Luleå , Sverige

5.0

Vita.Lulea

Verifierad

Toppsäljare

244 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?