Beskrivning

Det här är den största modellen av katten Måns designad av Lisa Larson för Gustavsberg 1984 och som tillverkades sedan 1991. Just den här är den lite ovanligare varianten med helsvart glasyr och orange-bruna ögon. Han är en stilig katt. Hemma hos mig har han suttit på fönsterbrädan och övervakat fågellivet utanför.

Storlek: Ca 29,5 cm hög, ca 22 cm lång och ca 19 x 13 cm bred i botten.
Vikt: Ca 2,3 kg
Märkning: Signerad Lisa L. K-studion Gustavsberg Sweden.
Skick: Mycket fint skick! Har dock ett nagg / en ojämnhet längs bottenkanten. Se bilder 8-10. Bild 10 är en inzoomning på området från sidan när figuren står upp. Zooma gärna in och granska alla bilder. Fler bilder kan självklart skickas om så önskas. (Observera att bilderna även visar solreflexer och dammkorn.)

Betalning önskas inom 3 dagar. Jag paketerar väl och skickar helst med Schenker, men du har också möjlighet att välja PostNord.

Då jag är mån om nöjda kunder så erbjuder jag öppet köp på mina auktioner. Så om du mot förmodan skulle ångra köpet så går det bra att returnera varan och få pengarna tillbaka. Du som köpare står då för returfrakten. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Objektnr 633592434

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 14:02

Katten Måns - maxi - helsvart - Lisa Larson - Gustavsberg

Pris

4 000 kr

ulrikamj

BJÖRKLINGE, Sverige

5.0

ulrikamj

Verifierad

Toppsäljare

1 659 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?