Beskrivning

Höjd på koppen är 6 cm. Diametern är 6,5 cm på koppen och 14 cm på fatet.

Studera bilderna noggrant för egen bedömning. Obetydligt använd.

Lägger alltid alla auktioner med slut på söndagar mellan kl.20.00 - 21.00. Enkelt för er som köpare att lägga detta på minnet! Har ni vunnit en auktion men vill avvakta tills en annan auktion går ut? Det går alldeles utmärkt! Säg bara till.

Vi packar varorna med varsamhet och omsorg. Dvs bubbelplast, kartong, tidningspapper, tålig omslagspapper. Hör av er om ni har önskemål eller funderingar om detta. Vi står för kostnaden för packmaterialet.

Objektet kan hämtas i vår butik i Frötuna utanför Fellingsbro. Säg till dagen innan så vi kan plocka fram det. Sök efter Loppiskällar'n på FB för mer info om vår butik.

Objektet skickas inom 7 dagar efter betalningsmottagandet. Skulle ni inte vara nöjd med varan, så har vi 14 dagars ångerätt.
Skicka isåtall tillbaks varan i samma skick och i samma emballage som ni fick den. Kostnader för returfrakt får köparen stå för.

Porto/fraktkostnaden avser inom Sverige. Utskick till utlandet tillkommer extra kostnad. Har ni funderingar kring objektet, maila! Vi svarar alltid på alla frågor! Lycka till!

Objektsnr 628315554

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 14:55

JULIANA - Kopp med fat - Margareta Hennix

Pris

400 kr

Slutar om

Loppiskällarn

Fellingsbro, Sverige

5.0

Loppiskällarn

Verifierad

Toppsäljare

4 090 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?