Beskrivning

Revolutionera din träffsäkerhet med vårt avancerade fiberoptiska sikte, speciellt utformat för högerskyttar som kämpar med vänsterögats dominans. Med detta särskilt utvecklade sikte är problemen med vänsterögats inblandning ett minne blott, och du kan fokusera helt på ditt mål.

Fördelar:

  1. 1. Högerdominant Precision: Vårt fiberoptiska sikte blockerar allt rött för vänsterögat, vilket gör att du enbart ser pricken med ditt högeröga. Detta resulterar i en exceptionell träffsäkerhet och ökad koncentration på målet. Fortfarande med båda ögonen öppna!
  2. 2. Lätt Användning: Att fästa siktet på ditt hagelgevär är en enkel och smidig process. Du behöver bara använda den medföljande dubbelhäftande tejpen för att säkra det på spången. Inga krångliga monteringsförfaranden eller ytterligare verktyg krävs.
  3. 3. Ökad Prestanda: Med detta sikte kommer du att uppleva en förbättrad träffsäkerhet och prestanda, oavsett om du är en erfaren jägare eller en hängiven hagelskytt. Varje skott kommer att vara närmast perfekt.
Slut på missade skott och frustration! Vårt fiberoptiska sikte är din lösning för att ta ditt skytte till nästa nivå. Släpp problemen med vänsterögats inverkan och sätt din förmåga i fokus. Ta tag i detta fantastiska tillfälle och upplev precision och prestanda som du aldrig tidigare har upplevt.

Investera i din träffsäkerhet idag och se skillnaden med vårt specialdesignade fiberoptiska sikte. Beställ nu och upplev vad det innebär att vara en äkta högerskytt med full kontroll över varje skott!

Detta sikte finns även för dig som är vänsterskytt och behöver ett spegelvänt sikte.

Längd: 137mm

Storlek på fiberoptik: 2mm

Objektsnr 625843140

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 11:04

Fiberoptiskt sikte till hagelgevär. För dig med problem med dominansen

Pris

279 kr
Annonsen är avslutad

corbijn

HÖÖR, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

155 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?