Beskrivning

Säljer en klassisk fågeljägarväska med den lite udda detaljen utrymme för kulammunition. I övrigt är det väldigt klassiskt med möjlighet att knäppa loss fågelsnaror osv. En riktigt fin väska i det lite större snittet. Den har sina märken men endast så det skall räknas till patina!
Det jag ser framför mig är nog en drillingjägare som verkligen har användning av alla tre piporna; då är väskan optimal! Detta är den enda jag sett i sitt slag. Den läggs ut efter att ha varit i min ägo ett tag och då jag aldrig tar med nån bössa med kula i. Detta plus att det alltid blir samma väska som åker med, och den är inte i närheten så fin som denna är. Mina favvoprylar är i allmänhet lite mer battered än så här…. På mig som är 1.83 så hänger den skönt lågt på höften och då är det några hål kvar.

Från ett hundrikt hem

Varan skall vara betald inom två dagar efter vunnen auktion. Titta gärna i min profil och se efter om det finns något annat som intresserar Er. Om så är fallet så går det bra att höra av sig för ev samfrakt om Ni köper fler saker.
Lycka till med auktionen

Objektsnr 628051109

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 17:58

Väska, sadelväska för fågeljägaren, alljägaren eller drillingjägaren?

Slutpris

|

641 kr

Auktionen är avslutad

stein vann auktionen

wornincountry

Partille , Sverige

5.0

wornincountry

Verifierad

Toppsäljare

193 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?