Beskrivning

Fallen Angels är det 37.e studioalbumet av den amerikanske låtskrivaren och Nobelpristagaren, Bob Dylan. Albumet är utgivet av Columbia Records och släpptes såväl i USA som Europa den 20 maj 2016. Som med de flesta andra av Dylans senare album, så har han själv producerat under pseudonymen Jack Frost.

Unik inplastad och ospelad originalutgåva inklusive digital nedladdning
Detta är den europeiska originalutgåvan (Columbia 88985 31600 1) från 20 maj 2016. Albumet inkluderar även länk till digital nedladdning av albumets samtliga låtar (se etiketten på albumets framsida). Då albumet fortfarande är inplastat och oöppnat vet jag inte om denna länk fortfarande är aktiv. Jag kan jag inte heller visa bilder från skivsidorna. Då albumet aldrig varit öppnat eller spelat, så är dessa självfallet, i likhet med albumet i övrigt, i allra bästa skick (MINT).

Bedömt värde, Utropspris och Övriga villkor
Albumet, i detta inplastade och ospelade originalskick, bör idag värderas till minst 1200 SEK. Mitt utropspris: 240 SEK.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 628122567

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 12:16

Bob Dylan - Fallen Angels - Inplastad, ospelad, Originalutgåva, Europe (2016)

Slutpris

|

240 kr

Auktionen är avslutad

fabianluthi vann auktionen

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?