Beskrivning

Doft: Patchouli. Uppfriskande, varm, jordnära. Som en havsbris med tydliga inslag av trä samt lite kryddig och med en antydan av av sötma. Avkopplande samt mycket kraftfull och grundande.Patchouli skapar en lugnande atmosfär. Njut av tidens gång och låt din kropp och själ sakta varva ner.

Säljes per 1 styck förpackning om 50 ml rumsdoft.

Hur du använder: Aromaterapi. Sätt ned pinnarna i flaskan för att de skall kunna suga upp vätskan ifrån glasflaskan och sprida dess lugnande doft i rummet. Perfekt för att sätta doft på ett rum och skapa en rogivande känsla.

Märke: Goloka. Goloka har funnits sedan början av 80-talet och har gett människor möjligheten till njutning av dess tradition att bränna rökelse på ett enkelt sätt. Goloka har engagerat sig i omfattande forskning och utveckling för tillverkning av rökelse i olika former utav experter som har mer än fyrtio års erfarenhet. Deras FoU-team har åkt runt i världen och pratat med olika grupper av människor för att förstå deras stilar och smaker baserat på de olika floran och mineraltillgångarna i just den regionen. Dofterna utvecklas i Goloka Seva Trusts labb i Bangalore, Indien, och tillverkas av en strikt granskad produktionsenhet. Golokas tillhandahåller naturliga produkter utan inblandning av syntetiska ingredienser vilket säkerställer säkerhets- och hälsofördelarna för alla kunder. Goloka är även en välkänd pionjär inom rökelsebranschen runt om i världen, de är inte bara kända för sin kvalitet och renhet, utan också för de initiativ som de hjälper till med. Goloka Seva Trust hjälper med många olika välgörenhetsaktiviteter.

Objektsnr 624013491

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Goloka - Patchouli, doftpinnar

Pris

99 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?