Beskrivning

Nya, oöppnade!
Handrullade rökelse i toppkvalitet, resin och växtmaterial. Med lugnande dofter tillverkade av högsta kvalitet eteriska oljor och exotiska växter i Indien. Utformade dofter för att hjälpa dig att skapa en mild och lugnande atmosfär, där aromen kommer att dröja länge efter att rökelsepinnen har bränts. Utan skadliga kemikalier.
Innehåller pinnar, bränntid för varje pinne är ca. 15 - 30 minuter.
1 st Yoga 15 pinnar
1 st Dream Sage 12 pinnar
1 st Nature's Basil 15 pinnar
1 st Sandalwood 8 pinnar

Ditt köp skickas till adressen som är registrerad hos Tradera. Vi skickar inga separata e-mail, Traderas vinnarmail gäller. Vi packar allt med omsorg och vårt ansvar slutar när vi har lämnat leveransen/paketet hos frakt leverantören. Har du frågor så är du välkommen att skicka oss ett meddelande. Lycka till med budgivningen!

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal, vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamations rätt från att har mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätt/reklamation måste kunden meddela oss. Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick.

Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan. Vid nyttjande av Ångerrätt står kund för returkostnad & ansvarar för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Objektsnr 629390838

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 13:51

Rökelsepinnar | 4 pack olika

Slutpris

|

30 kr

Auktionen är avslutad

Jamennudå vann auktionen

E.Trade

Matfors, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

282 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?