Beskrivning

Snygg och vacker aroma diffusor med en behållare på 300 ml. Välj din egen favoritdoft och skapa en trevlig atmosgär och Du får 80% bättre luft med en doftspridare!

Fylll ditt hem med fräscha dofter av eteriska oljor. När luftfuktigheten är rätt torkar inte huden ut och du får mer energi av att vara i ett luftkonditionerat rum.

Här får du en snygg doftspridare som ger aromaterapi i spa-kvalitet. Den fungerar perfekt med de flesta eteriska oljor och är speciellt utformad för att producera en ultrafin doftande dimma som fyller luften med en underbar doft som stärker dina sinnen så du kan slappna av i dina sinnen och kropp och hjälper dig att få en god natts sömn. Aromaterapi diffusern kan sprida avslappnande dofter i upp till 6 timmar.

Fin och lugnande färgdesign

Färgdesign: med en enda knapptryckning kan du växla mellan 7 färger, du kan också välja en av de 7 färgerna genom att klicka på vänster knapp. Aromdiffusorn kan också användas utan ljus- och dimmerfunktion.

Nästan helt tyst och med automatisk avstängning

Du kommer knappt att märka att den är på (ljudnivå <35dB). Automatisk avstängningsfunktion som förhindrar att diffusorn överhettas vid för låg vattennivå.

Köpte 2 så därav säljer jag denna, sparsamt använd så I nyskick!

Objektsnr 629338650

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 00:27

Aroma diffuser. Luftfuktare. Doftspridare

Såld för

200 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

LizMia

Kalmar, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

112 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?