Beskrivning

Doft: Anise, Cinnamoon & Francincense. (Anis, Kanel & Frankincense) Kryddig och varm doft av Chai Latte med inslag av kanel, lakrits och balsamiskt sött trä. En varm och kryddig doft som lyser upp och visar oss vår inre och yttre väg. En kryddig blandning av anis, kanel och frankincense som minskar stress och gör oss mer uppmärksamma. Rökelsepinnar som skapar en hemtrevlig energi av kärlek och ger utrymme för själslig expansion, transformation och pånyttfödelse. Grundande och lugnande. Kanel hjälper till att minska stress och oro, verkar lugnande och avslappnande, ger kraft och energi. Anis är minnesstärkande, bra mot huvudvärk, rogivande, muskelavslappnande och lindrar oro. Frankincense är helande, renande och skyddande. För grundning, trygghet och spirituell/själslig kontakt Innehåller torkad kanel, torkad anis, frankincense resin och naturliga bindemedel och salt. 100% vegansk, ekologisk.

Säljes per 1 styck förpackning om 9 stycken extra stora rökelsepinnar.

Brinntid: Brinntid för en sticka är cirka 50 minuter. Denna långtidsbrännande rökelse syftar till att harmoniskt rena våra utrymmen och energifält, återställa balansen och främja det dagliga flödet av vår egen energi. Rökelsen kan även brinna under kortare stunder för att sedan tändas igen

Hur du använder: Tänd pinnen och låt den brinna lite. När du ser en fast glöd i änden av stickan så blåser du ut den/skakar den. Rökelser används inom t.ex. meditation, för lugn, klarhet och fokus, justera energier i ett rum, rena kristaller. Lämna aldrig tända rökelser obevakade. Håll utom räckhåll från barn. Ventilera väl, ha gärna ett fönster öppet när du använder dig av rökelser så att röken kan ta sig ut.

Märke: Sagrada Madre.
Sagrada Madre betyder "Helig Moder" (Pancha Mama) och detta namn speglar hur de behandlar jordens resurser. Det är ett märke med väldoftande och högkvalitativa rökelser som tillverkas i Argentina. Förutom träkol använder Sagrada Madre en doftfri fruktbaserad biomassa som förbränningsmedel. Varje år slängs över 100 ton fruktbiomassa från industriell bearbetning såsom juicetillverkning. Istället för att låta dessa material gå till spillo, återanvänder Sagrada Madre dem effektivt i deras rökelser. En 100% unik naturprodukt, handgjord i Argentina av pulveriserade örter, hartser (kåda) och blommor, ihop med ett växtbaserat bindemedel. Alla varianter av Sagrada Madre rökelse är noggrant förpackade i attraktivt naturligt förpackningsmaterial för att skapa så liten påverkan på miljön som möjligt.

Objektsnr 630003635

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sagrada Madre - Anis, Kanel & Frankincense, rökelsepinnar

Pris

99 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?