Beskrivning

Back on track fodrat regntäcke stl 135 men stort i storleken. Satt bra på d-ponny som normalt hade 145 i alla täcken. Endast användt en gång då ponnyn somnat in. Ej tvättat, finns lite ytligt smuts invändigt. Nypris 2399kr

Perfekt hästtäcke för oväder och regniga dagar!

Ett högkvalitativt regntäcke med extra allt. Slitstarkt och tåligt, vattentätt och med hög andningsförmåga (3000/3000). En lätt fyllning gör det till ett mångsidigt täcke som kan bäras både i lägre och högre temperaturer. Rymlig passform för att få plats med ett extra täcke innanför som ett värmande lager under kallare dagar. Höga bogveck ger hästen god rörelseförmåga.

Täcket är fodrat med Welltex®-teknologi som kan främja blodcirkulationen med hjälp av infraröd energi. Det bidrar till flexibla och mjuka muskler och kan även lindra problem med stelhet, inflammation och artros.

Det är designat med en halv hals och en stor svansplatta för extra skydd mot regn och blåsigt väder. Glansigt foder över bogpartiet, manen och svansen för att undvika skav och för att hålla pälsen fin.

Täcket har även reflexdetaljer vid kantsömmarna och logotyp på sidan för extra synlighet och säkerhet i mörkret.

Objektsnr 631122170

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:07

Back on Track fodrat regntäcke 135 / 145 bot halvhals

Slutpris

|

1 200 kr

Auktionen är avslutad

kroken-2019 vann auktionen

J Gilmoore

Tidaholm, Sverige

4.9

J Gilmoore

Verifierad

Toppsäljare

938 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?