Beskrivning

PÅ GRUND AV vår (återförsäljare) NERLAGD VERKSAMHET SÄLJS glasögons bogarna med
Värderingen ungefär 700.000kr

Alla bogarna har gjort av Titanium är den allergivänliga glasögonkollektionen. Bågarna är tillverkade av titan i allt från fronten till skalmarna så att alla kan bära dessa bågar. Perfekt för dig med nickelallergi men också för dig som bara vill ha ett par riktigt snygga bågar. Välj bland stilrena modeller och en färgsättning med en modern, matte

Glasögonmärket KunoQvist säljs hos flertalet fristående optiker i Norden. Glasögons bogarna säljs även en marknad i Tyskland, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Kanada. KunoQvist en av oberoende glasögonmärke och som sådant representerade i ett stort antal mindre butiker i Europa och Kanada.

KUNOQVIST – ALLTID I KARAKTÄR

Företaget glasögonbågar med färg för människor som gillar design och som vet vad den lilla detaljen kan tillföra. Som gillar att uttrycka sin personlighet och som ser sina glasögon som en del av sin outfit.

FÄRG OCH DETALJER

Företaget grundades 2004 och är ett varumärke som ständigt utvecklas, som erbjuder modern design, men ändå behåller den viktiga signaturkänslan. En ram från KunoQvist kommer att ta fram det bästa av din karaktär med hjälp av färg och en perfekt passform. Gjord för att hålla och för att bli älskad.

"Alltid i karaktär" är helt enkelt en kort version av företagets varumärke. KunoQvists bågar är designade för att framhäva DIN karaktär och personliga
Bakom varumärket KunoQvist står det svenska företaget OPO Scandinavia, som designar, marknadsför och säljer glasögonbågar och tillbehör till den optiska industrin.

Objektsnr 631533964

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 18:26

GLASÖGONS BOGARNA med bästa kvalitet FRÅN KunoQvist

Utropspris

|0 Bud

12 160 kr

Slutar om

gulstyle

Kävlinge, Sverige

5.0

gulstyle

Verifierad

Toppsäljare

105 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?