Beskrivning

MADE IN VENICE From The Berengo Collection: A Selection. Berengo Fine Arts. Röhsska Museum for Design and Applied Art, Göteborg. Sweden - The Berengo Collection Murano. Venice

Tryckt 2002.

Häftad i gott skick, mindre bruksspår.

Det inträffar spännande möten Glaset ger tredimensionella effekter och en annan möjlighet att fånga ljuset än med penslar och färg Adriano Berengo letar inte enbart efter formgivare till sitt glas han möjliggör för konstnärerna att skapa glaskonst på plats i hyttan Glastillverkning i Venedig har lång tradition och högt anseende Venedig var det första viktiga centrat för glasframställning i södra Europa Staden var knutpunkten för handel mellan öst och väst och venetianska skepp lastade med glas angjorde hamnar runt Europa Under 1900 talet samarbetade formgivarna med industrier inte bara i Venedig utan i hela Europa Glas har fascinerat oss människor i generationer Varför Förmodligen därför att glas när det är hett är formbart och kan formas på många olika sätt Gjort för hand trots att det är för hett att vidröra Glas är klart som vatten men även färgrikt som regnbågen Glas är starkt med sprött I det gamla Egypten var glas lyx idag glas något som ingår i vår vardag Några av våra inhemska konstnärer som arbetat i Adriano Berengos glashytta i Venedig är skulpturprofessor Erik Dietman konstprofessor Ernst Billgren konst professor Marie Louise Ekman konstnärerna Bengt Lindström Ebba Matz och Thommy Bremberg Övriga konstnärer som deltar James Coignard Frankrike. Rikt illustrerad i färg och svartvitt.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 558793298

Visningar 406

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MADE IN VENICE Röhsska Museum for Design and Applied Art 2002

Pris

320 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 119 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?