Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Dell Latitude 5480 i mycket fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i5-7200U 2,50Ghz (Turbo 3,1Ghz)
Ram: 16GB DDR4 ram minne
Lagring: 512GB M2 NVMe SSD
Grafik: Intel® HD Graphics 620
OS: Windows 10 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 14" FHD IPS LED 1920x1080
Tangentbord: Bakbelyst, Svenska

30 dagars hårdvarugaranti av TeknikFronten Sverige AB!

--

Dell Latitude 5480
Arbeta säkert och flexibelt på en mycket prisvärd laptop. Dell Latitude 5480 är en tålig maskin från DELL som med Dell™ ControlVault™ hjälper dig att behålla dina och företagets hemligheter så länge du vill. Med Core i5 och för installerat Windows 10 Pro har du en pålitlig laptop som med bara 1.6 kg vikt är lätt att ta med på affärsresor.

Tillförlitlig autentisering
Latitude 5480 erbjuder flera olika säkerhetsalternativ för att tillgodose alla dina olika säkerhetsbehov. Funktionerna omfattar viktig maskinvara för flerfaktorsautentisering såsom fingeravtrycksläsare, kontaktbaserad FIPS 201 smart card-läsare och kontaktlös smart card-läsare/NFC med Control Vault 2™ – Fips 140-2-certifiering på nivå 3. Detta för att förhindra obehörig åtkomst.

Skydd mot angrepp
Dell™ ControlVault™ utgör ett säkrare alternativ för lagring och bearbetning av lösenord, biometriska mallar och säkerhetskoder.

Enkel hantering
Med hjälp av Dells unika tilläggsfunktioner för vPro kan du fjärrstyra en enhetsflotta, inklusive köra diagnostik, oavsett om de är påslagna eller avstängda (vPro tillgängligt endast på vissa modeller).

Kraften att prestera
Utnyttja skalbar prestanda med hjälp av 7:e generationens processorer av typen Intel® Core™ i5, grafik från NVIDIA® och ett utbud av lagringsalternativ från HDD till M.2. PCIe NVMe

Fokusera på arbetet, inte din bärbara dator
Våra oerhört tåliga system är testade gentemot 15 MIL-STD 810G-standarder och ser till så att ditt arbete förblir säkert vart du än går.

Säker
Endast Dell erbjuder branschledande kryptering, autentisering och förinstallerat klassledande skydd mot skadlig programvara – från en och samma leverantör. Dessutom gör Dell Data Protection | Protected Workspace att dina data är säkra på alla slutpunkter, inklusive externa medier, självkrypterande diskar och i offentlig molnlagring.

Lätthanterlig
Världens mest lätthanterliga bärbara dator är byggd för att möjliggöra flexibel och automatiserad konfiguration av BIOS och systeminställningar via de kostnadsfria verktygen i Dell Client Command Suite. Vi gör det enkelt att driftsätta, övervaka och uppdatera dina Latitude-datorer.

Tillförlitlig
Har ett tåligt och hållbart chassi som utsatts för omfattande tester enligt militär standard (MIL-STD 810G), så att systemet klarar alla de krav som ställs under verkliga förhållanden.

Gränssnitt
3 x USB 3.0 (1x(PowerShare)
1 x USB-C/DisplayPort
1 x VGA
1 x HDMI
1 x LAN
1 x Telefon/mikrofonkombinationsjack
1 x SD kortläsare

Mått och vikt
Bredd 33.34 cm
Djup 22.89 cm
Höjd 2.245 cm
Vikt från 1.6 kg

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 626556578

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dell Latitude 5480 14" FHD IPS - Core i5-7200U 3.1Ghz 16GB 512GB (Garanti)

Pris

3 299 kr
Annonsen är avslutad

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 292 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?