Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

HP Zbook 15 G5 i fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i7-8850H 2.60 GHz
– Hexa Core (6-kärnig) processer med HT 12 trådar, och Turbo till 4,3Ghz
Ram: 32GB DDR4 ram minne
Lagring: 512GB M2 NVMe SSD
Grafik Primär: Nvidia Quadro P2000 4GB GDDR5
Grafik Sekundär: Intel® HD Graphics P630
OS: Windows 10 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 15,6" FHD IPS 1920×1080
Tangentbord: Bakbelyst, Svenska

Produkten omfattas av 30 dagars garanti!

-----

HP Zbook 15 G5

En mobil arbetsstation som gör det möjligt att förverkliga dina idéer när du är på språng!

EXTREM EFFEKTIVITET
HP ZBook 15 G5 ger dig fantastisk datorkraft och grafikprestanda. Den här arbetsstationen har skarp färgåtergivning och breda betraktningsvinklar, vilket gör den idealisk för CAD-design och andra krävande program. HP ZBook 15 G5 har en högupplöst 15? skärm som ger klara och skarpa färger. H processorer är extra högpresterande och en sexkärnig i7 H processor gör det även enklare att göra flera saker samtidigt.

SSD bidrar till att även mer krävande mjukvara fungerar smidigare och uppstartstiden går snabbare. SSD passar perfekt för mobil användning då den inte innehåller några rörliga delar och därför är väldigt slitstark och hållbar. Ett större RAM gör att datorn kan lagra mer temporär information och ha flera program igång samtidigt med bibehållen prestanda. DDR4-minne hanterar data snabbare och minskar strömförbrukningen bättre än det äldre DDR3-minnet.

HÖGPRESTERANDE GRAFIK
Ett ISV-certifierat Nvidia Quadro P2000 grafikkort klarar av mer krävande program, perfekt för designers och personer som arbetar kreativt. Nvidia Quadro P2000 är ett mobilt grafikkort i medelklass för bärbara datorer. 8:e generationens i7 processor fungerar suveränt för multitasking och hjälper dig att arbeta effektivt och snabbt överallt. Quadro grafikkorten är optimerade för stabilitet och prestanda och passar utmärkt för dig som jobbar mycket med t.ex. CAD/3D rendering.

Tre stycken USB 3.0 och två snabba USB-C samt HDMI finns. Det högkvalitativa chassit är byggt i metall och HP ZBook 15 G5 är mycket tålig och hållbar.

Gränssnitt
1 x LAN
1 x USB 3.0 (laddar)
1 x HDMI
2 x USB-C 3.1 Gen 2 (supports Thunderbolt 3, DisplayPort Alt Mode)
1 x Telefon/mikrofonkombinationsjack
2 x USB 3.0
1 x Minneskortsläsare Ja (SD-kort, SDHC-kort, SDXC-kort, SDXC UHS-II-kort)

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 628223352

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HP Zbook 15 G5 15,6" Core i7-8850H 32GB 512GB SSD Quadro P2000 4GB FHD IPS

Pris

7 999 kr
Annonsen är avslutad

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 294 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?