Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Apple MacBook Pro 13" 2015 i fint skick.

MacBook Pro 13 – Early 2015
Batteri Cykel: 907
Batteri status/skick: Service Rekommenderas

Observera att priset är sänkt på grund av att antireflexfilmen har lossnat från skärmen, vilket är känt som “staingate”. Detta är märkbart när skärmen är avstängd, men när skärmen är på syns inte fläckarna längre. Det går att åtgärda genom att gnugga bort hela antireflexfilmen med till exempel listerine eller aceton.

Intel Core i7 3.1Ghz
Ram: 16GB 1867Mhz DDR3
Grafik: Intel Iris Graphic 6100 1536MB
Lagring: 256GB SSD Flash Lagring
Skärm: 13,3" LED 2560x1600
macOS Big Sur
Retina / ForceTouch
Tangentbord: Bakbelyst, Svenska

Datorn levereras utloggat från iCloud och fabriks återställt. Tillhörande original laddare medföljer.

Datorn omfattas av 30 dagars garanti!

Notera att datorns batteristatus är “Service Rekommenderas”. Datorn fungerar bra ändå och behåller 76% av sin ursprungliga kapacitet, men med tanke på batteriets status kan det vara dags att byta det. Om du önskar att få ett helt nytt batteri installerat, vänligen välj det som ett extratillval längre ned på sidan!

--

Apple MacBook Pro 13
MacBook Pro är en tunn och lätt dator från Apple. Den har en enastående skärm, kraftfull Intel-processor, snabbt flashminne och lång batteritid.

13.3" Retina-skärm
MacBook Pro är utrustad med en Retina-skärm på 2560 x 1600 som ger enastående resultat. Över 4 miljoner pixlar finns samlade i skärmen, och du kan inte särskilja enskilda pixlar. Detta gör att du kan se ditt högupplösta innehåll med otrolig skärpa. Retina-skärmen reducerar även reflektioner och ger bilder i levande färger av hög kvalitet. Tack vare en hög kontrastratio får du skarpare svarta och vita kontraster och levande färgnyanser.

Hög prestanda
Med en kraftfull Intel Core i7-processor klockad till 3,1 GHz, 16GB RAM-minne och Intel Iris Graphics 6100 jobbar datorn snabbt med vardagliga uppgifter såväl som mer grafiskt intensiva appar. Gå enkelt och smidigt igenom dina fotoalbum eller spela spel med otrolig detaljrikedom.

Snabbare flashminne
Tack vare datorns flashminne så startar den på bara några sekunder, dessutom kan du använda dina appar snabbare, och navigeringen på skrivbordet är väldigt jämn och responsiv. Tack vare att minnet inte har några rörliga delar håller det längre, är tystgående och effektivt.

Thunderbolt 2-teknologi
Den senaste versionen Thunderbolt 2 levererar dubbelt så hög genomströmning, med bandbredd på upp till 20 GB/s till varje extern enhet. Tack vare detta är du redo för nästa generations högpresterande tillbehör och skärmar. Varje Thunderbolt 2 låter dig ansluta till upp till 6 enheter, vilket innebär att du kan ansluta upp till 12 enheter bara via Thunderbolt.

Lång batteritid
MacBook Pro 13,3" har en batteritid på upp till 10 timmar, så att du kan använda din högpresterande dator hela dagen utan att behöva tänka på laddning. Dessutom håller den sig upp till 30 dagar i standby-läge. (Batteritiden avser när varan är ny, begagnade datorer kan ha lägre batteritid)

Andra egenskaper:
– 802.11ac Wi-Fi och Bluetooth v4.0
– 720p FaceTime HD-kamera
– MagSafe 2 strömport
– 2x USB 3.0
– HDMI
– Hörlursport och två mikrofoner
– Force-touch pekplatta och bakupplyst tangentbord

Förpackningen innehåller:
– MagSafe 2 strömadapter med AC väggkontakt och strömsladd (laddare)

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektsnr 628294922

Visningar 196

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Apple MacBook Pro 13" 2015 Core i7 3.1Ghz 16GB 256GB +Garanti

Pris

5 099 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 274 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?