Beskrivning

*14 Dagars öppet köp

*Kvitto + 90 dagar garanti

(BEGAGNAD HP i bra Skick)

HP EliteBook 840 G3

kombinerar imponerande prestanda, säkerhet och elegans i en bärbar dator som är idealisk för affärsanvändare och yrkesverksamma. Dess höga RAM-minne och snabba SSD-lagring gör den till en pålitlig och effektiv arbetsdator för multitasking och krävande arbetsbelastningar.

_____________________________________
Medföljer HPs original laddare

*Batteri håller upp till 5 timmar, beroende på användning.

_____________________________________

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

*HP Elitebook 840 G3

*Intel Core i5-6200U processor 2.40 GHZ

*8 GB DDR4 RAM-minne

*128 GB SSD

*14" Tum IPS FHD skärm

*upplösning 1920× 1080

*Intel Graphics 520

*Bluetooth

*5G Dual Band WIFI

*Finger avtryck läsare

*Svensk Tangentbord

*Bakgrund belyst Tangentbord

*Operativ system Windows 10 Pro 64-Bit

_____________________________________

Anslutningar

*2 ST USB ingång

*Ethernet ingång

*Dockningsbar

'Display port

*VGA

*USB-C

*Minneskort läsare

HP EliteBook 840 G3: Förstklassig Prestanda i Ett Raffinerat Paket

HP EliteBook 840 G3 kombinerar stil, prestanda och säkerhet för att leverera en överlägsen upplevelse för professionella användare. Med en kraftfull Intel i5-7200U-processor och en robust design är denna bärbara dator redo att möta alla utmaningar du står inför på arbetsplatsen.

Kraftfull Prestanda: Den Intel i5-6200U-processor som driver HP EliteBook 840 G3 ger tillräcklig kraft för att hantera krävande arbetsbelastningar. Med en basfrekvens på 2,5 GHz och möjlighet till turboboost upp till 3,1 GHz levererar den snabb och effektiv prestanda för multitasking och produktivitetsapplikationer.

Elegant Design: EliteBook-serien är känd för sin eleganta och professionella design, och HP EliteBook 840 G3 är inget undantag. Den slimmade och lätta konstruktionen kombinerar stil med hållbarhet för en enhet som är lika imponerande att använda som att visa upp.

Säkerhet i Fokus: Med funktioner som HP Sure Start med Dynamic Protection och HP Client Security är din data säker och skyddad mot hot och attacker. Du kan arbeta med förtroende och sinnesfrid, med vetskapen om att din information är säker.

Bekvämlighet och Anslutningsmöjligheter: HP EliteBook 840 G3 erbjuder ett brett utbud av anslutningsmöjligheter, inklusive USB-portar, HDMI, Ethernet och Thunderbolt 3, vilket gör det enkelt att ansluta till andra enheter och tillbehör. Dessutom erbjuder den en imponerande batteritid för att hålla dig igång under hela dagen.

Slutord: HP EliteBook 840 G3 är den ultimata följeslagaren för professionella användare som kräver förstklassig prestanda, säkerhet och stil. Med dess kraftfulla processor, eleganta design och omfattande säkerhetsfunktioner är det ett utmärkt val för alla som söker en högkvalitativ och tillförlitlig bärbar dator för arbete och affärer.

Objektsnr 631518498

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 16:56

HP EliteBook 840 G3: Intel i5-6200U, 8 GB RAM, 128 GB SSD, 14" FHD IPS

Pris

2 300 kr

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

495 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?