Beskrivning

Bärbar dator/laptop HP probook 455 äldre välanvänd. Batteriet är inte det bästa fungerar utan laddare någon timme beroende på vad man använder den till. Laddare medföljer men har inga manualer eller kartonger kvar. Märken och repor finns på den men inga skador som förstör funktionen på varken skärm eller tangentbord.
Jag kan inte svara på så mycket frågor om den hänvisar till sista kortet som är tagen i inställningarna så kan kunnigare köpare ev söka sig till bättre information. Den laddar som den ska, inget fel på ljud och ljus (tycker ljudet är lite dåligt men det har det alltid varit) USB och hörlurar uttagen fungerar att använda. CD, fingeravtryck fungerade sist jag använde dem men har ingen kunskap och möjlighet att testa så det fungerar nu till 100% även de andra uttagen som jag inte ens vet va de är till för har jag ingen kunskap att testa till 100%
Jag har använt den till att fixa med filmer/bilder, surfat på nätet, skrivit uppsatser till skolan och kollat på film det har den fungerat mycket bra till.

Maila om du har frågor eller vill ha bättre bilder!
Djur och rökfritt hem men parfym förekommer i tvättmedel/sköljmedel.
Betalning ska göras senast 3 dagar efter vunnen auktion!! Jag ansvarar inte för fraktbolagens slarv och hantering, samfraktar givetvis vid köp av fler vunna auktioner lycka till :)

Objektsnr 630393102

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 09:12

HP probook 455

Utropspris

|0 Bud

450 kr

Auktionen avslutades utan bud

Leewl

Älmhult, Sverige

5.0

Leewl

Verifierad

Toppsäljare

1 418 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?