Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 16 apr 16:13

OBS: ORGINALKARTONGEN HITTAD SÅ LAPTOPEN KOMMER FRAKTAD I DEN!

**Begagnad TUF 15.6'' Gaming Laptop med Intel Core i7 Processor och NVIDIA GTX 3070 Grafikkort - Nästan Oanvänd, Windows 11 installerat, Originalkartong medföljer ej**

Ge dig själv möjligheten att uppleva en nästan ny gaming laptop, som knappt har använts på grund av en övergång till en stationär dator efter bara 1 år. Denna laptop är endast 2 år gammal och levereras med Windows 11 installerat. Utrustad med en kraftfull Intel Core i7-processor och ett imponerande NVIDIA GTX 3070 grafikkort, erbjuder den enastående prestanda och imponerande grafik till ett fantastiskt pris.

**Högpresterande Komponenter och Senaste Operativsystemet**

Med en Intel Core i7 11370H-processor och NVIDIA GTX 3070 grafikkort, är denna begagnade laptop redo att hantera även de mest krävande spelen. Dessutom levereras den med det senaste operativsystemet, Windows 11, vilket ger dig tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna för en bättre spelupplevelse.

**Nästan Oanvänd och Nästan Nytt Skick**

Denna gaming laptop är nästan oanvänd och hålls i nästan nytt skick på grund av den minimala användningen. Efter knappt 1 år togs beslutet att byta till en stationär dator, vilket gör denna laptop till ett fantastiskt alternativ för spelentusiaster som letar efter en nästan ny produkt till ett överkomligt pris.

**Bekväm och Mångsidig Spelupplevelse**

Med sitt bekväma tangentbord och imponerande skärm erbjuder denna begagnade laptop en engagerande spelupplevelse för alla typer av spelare. Den är också mångsidig nog att hantera andra uppgifter och aktiviteter utöver spel, vilket gör den till en mångsidig följeslagare för din digitala livsstil.

**Utmärkt Värde och Hög Kvalitet**

Denna begagnade gaming laptop erbjuder utmärkt värde för pengarna och är fortfarande av hög kvalitet trots sin relativt unga ålder och minimala användning. Trots att originalkartongen inte medföljer, kan du vara säker på att du får en pålitlig och högpresterande produkt till ett fantastiskt pris.

Köpt på Inet

Objektsnr 629754132

Visningar 959

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:58

**Nästan Oanvänd Begagnad Gaming Laptop

Slutpris

|

7 200 kr

Auktionen är avslutad

SuthipatSawangchit vann auktionen

MT_John_

Tvååker, Sverige

MT_John_

Verifierad

19 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?