Beskrivning

MacBook Pro med retina skärm på 15,4 tum.

Köptes för 28000kr 2015 och var tänkt till skola samt lite andra projekt som aldrig tog fart. Efter alla dessa år så har jag insett att jag aldrig kommer att använda den så den får hitta någon annan som gärna vill ha en dator som fortfarande är snabb även i dagens standard.

Har varken pluggat eller gjort något med denna datorn så den har bara legat o dammat i flera år. Brukade starta den lite då o då bara för att uppdatera och kanske lägga över lite dokument, bilder och videon från mobilen. Datorn är nu uppdaterad med den senaste mjukvaran som den datorn kommer att kunna få och den funkar super fint (inga konstigheter med musplattan som vissa kan få efter uppdateringen). Allt funkar precis som det ska. Retina skärmen på den är än av dom finaste skärmarna att titta på än idag.

Har haft D Brand stickers på sen jag köpte den i stort sätt både över och under sida med fake leather (som nu ser väldigt fake ut men har det på för att skydda mot repor). Musen plattan har också D Brand stickers i borstad aluminium.

För specs kolla gärna bilderna!

Med tanken på hur lite jag har använt denna, så är den i väldigt fint skick. Allt flyter så fint med den precis som en av dom moderna datorerna.

Jag skickar endast spårbart! Kommer att komma väl packad!

Objektsnr 630546990

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 23:48

MacBook Pro 15,4" mid 2014 med Retina skärm

Utropspris

|0 Bud

2 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

most-

Angered, Sverige

5.0

Verifierad

68 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?