Beskrivning

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti

(BEGAGNAD Acer i Nyskick)

Acer Aspire A315-42 är en prisvärd bärbar dator som riktar sig till användare med grundläggande datorbehov såsom webbsurfning, ordbehandling och multimediauppspelning. Den är utrustad med en AMD Ryzen 3-3200U-processor, vilket ger tillräcklig prestanda för vardagliga uppgifter.

AMD Ryzen 3-3200U är en tvåkärnig processor med stöd för SMT (Simultaneous Multithreading), vilket innebär att den kan hantera upp till fyra trådar samtidigt. Processorn har en basfrekvens på 2,6 GHz med möjlighet till turboboost upp till 3,5 GHz, vilket ger tillräcklig kraft för att köra vanliga program och appar utan problem.

Även om AMD Ryzen 3-3200U inte är lika kraftfull som vissa andra processorer på marknaden, såsom AMD Ryzen 5- eller Ryzen 7-serien, är den fortfarande kapabel att hantera dagliga uppgifter som webbsurfning, e-post, sociala medier och enklare bild- och videoredigering. Dess energieffektiva design bidrar också till längre batteritid, vilket är en fördel för användare som behöver en bärbar dator för att vara mobila under längre perioder.

Sammanfattningsvis är Acer Aspire A315-42 med AMD Ryzen 3-3200U en prisvärd och tillförlitlig bärbar dator som passar för användare med grundläggande datorbehov och som inte kräver extrem prestanda för krävande arbetsuppgifter eller spel.

-Acer Laddare medföljer

-Batteri håller i 3 timmar beroende på användning.

________

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Modell: Acer Aspire A315-42

*Processor: AMD ® Ryzen 3-3200U Processor upp till 2.50 Ghz 2 kärnor 4 trådar

*Ram minne: 8 GB RAM Ddr4

*128 GB SSD M.2 för system

*1000 GB HDD för Lagring

Grafikkort: AMD Radeon (TM) Vega 3-2 GB

Skärmstorlek: 15'5 Tum FHD IPS Skärm

Upplösning: 1920 x 1080

Webbkamera: Ja

Högtalare: ja

WiFi 5G Dualband

Bluetooth: Ja

Tangentbords layout: Svensk

Numerisk Tangentbord

Operativ system - Windows 10 64-Bit

________

Anslutningar

*USB 3 ST

*VGA

*HDMI

*Minneskort Läsare

*DVD Spelare

"Utforska den imponerande världen av Acer Aspire , utrustad med den kraftfulla i5-3210M processorn, genom vår omfattande recension. Vi tar dig med på en djupdykning i denna bärbara dators imponerande prestanda, oöverträffade mångsidighet och robusta konstruktion. Från snabb multitasking till smidig hantering av krävande uppgifter, denna bärbara dator levererar allt du behöver för att möta dagens digitala utmaningar.

Vår recension sträcker sig bortom specifikationer och erbjuder en ingående analys av varje aspekt av Acer Aspire 571. Från dess ergonomiska design och imponerande batteritid till dess intuitiva användargränssnitt och avancerade säkerhetsfunktioner, vi belyser allt som gör denna bärbara dator till ett oumbärligt verktyg för både arbete och nöje.

För att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för dina behov och budget, inkluderar vår recension också en noggrann prisjämförelse och berättelser från verkliga användare. Genom att erbjuda en komplett översikt över dess fördelar och eventuella nackdelar, strävar vi efter att ge dig den mest omfattande guiden till Acer Aspire 571 tillgänglig online.

Oavsett om du är en professionell användare som behöver en pålitlig arbetsstation eller en entusiastisk spelare som letar efter en kraftfull spelmaskin, är Acer Aspire 571 här för att möta dina behov. Utforska vårt omdöme idag och upptäck varför denna bärbara dator är ett utmärkt val för alla som strävar efter överlägsen prestanda och tillförlitlighet."

Objektnr 630896359

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 19:23

Acer Aspire A315-42 AMD Ryzen 3-3200U,8 RAM,SSD&HDD,15'5 Tum

Pris

2 900 kr

Slutar om

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

499 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?