Beskrivning

Hej!

Lägger ut en Thinkpad 13 2nd Gen som jag själv ropade hem på Tradera.
Release date augusti 2017.

Den är utrustad med:

Intel i5 7200U
Intel HD graphics 620
SSD 237 Gb
DDR4 12GB
13.3” skärm standard
USB-C för laddning och ansluta USB-C hub med tillbehör.

När jag fick hem den så var den inte uppdaterad med de senaste drivrutinerna. Fick lägga några timmar på att få den i normalt användarskick.
Allt fungerar normalt nu och inget fel varken på prestandan eller batteritiden. Snabb Wi-Fi med stöd även för 5G om jag förstått rätt? Inget att anmärka på där.
Ljudet är också över förväntan.
Besvikelsen är kanske skärmen? Det finns två områden där ljuset skiftar lite beroende på vilken bakgrund man har. Ramen runt har även minimala sprickor i hörnen. Inget som märks vid användning eller öppning/stängning.
Överlag är det en bra maskin. Lyckades uppdatera tpm 1.2 till 2.0 men processorn stöds ändå inte av Win11 så det slutar med Win 10. Bra att veta i alla fall. Kanske finns hacks att gå runt det, vad vet jag?

Bästa är väl om man kan koppla Thinkpaden till en dockningsstation via USB-C med externt tangentbord, mus, högupplöst skärm och annan kringutrustning?

Köpte den själv (fast pris) för 1.200kr plus frakt och köpskydd, enligt kvittot sista bilden. Är den värt det? Njae, inte riktigt pga skärmen, annars ja.
Lägger ut den för en krona och räknar med att gå back.. :)

Med vänlig hälsning, Patrik, Nynäshamn

Objektsnr 631294482

Visningar 327

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 23:55

Thinkpad 13 2nd Gen

Slutpris

|

510 kr

Auktionen är avslutad

Genti44 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?