Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Begagnad Lenovo ThinkPad L380 Yoga i fint skick!

Notera att datorns skärm uppvisar mindre märken, kända som tangentavtryck, som orsakats av tangenterna. Dessa avtryck är synliga när skärmen är avstängd, men de blir nästan osynliga så fort skärmen aktiveras. Vanligtvis är dessa tangentavtryck sällan märkbara eller störande under användning av datorn.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i5-8250U 1,6Ghz
-QuadCore med 8 trådar, Turbo till 3,4Ghz
Grafik: Intel® UHD Graphics 620
16GB DDR4 RAM
1TB M2 SSD lagring
Skärm: 13,3" FHD IPS 1920×1080 Touch/PekSkärm
+ Lenovo Penna följer med.
Tangentbord: Svenska

Original Laddare och nätdel medföljer.

30 Dagars hårdvarugaranti ingår med möjligheten att förlänga.

Datorn levereras startklar! Fabriksåterställt med ny och fresh Windows installation. Samtliga Windows Uppdateringar och drivrutiner är uppdaterade och aktuella.

----

Lenovo ThinkPad L380 Yoga (2-i-1) 13.3?

Lenovo ThinkPad L380 13,3 tums bärbar dator kommer med robust aluminiumchassi byggt för att motstå även tuff hantering. Med ett högkapacitetsbatteri och flera avancerade säkerhetsfunktioner är den det perfekta valet för en upptagen affärsresenär.

Åttonde generationens Core i5
Datorn kommer med en 8:e generationens Intel Core i5 fyrkärnig processor som kan köra flera processer samtidigt utan problem. Nä r mer kraft krävs kan den byta till tuboläge för högre prestanda. 8 GB snabb DDR4 RAM och integrerad Intel UHD Graphics 620-enhet medföljer.

Full HD-skärm
IPS-skärmen på 13.3 tum har skarp detaljnivå tack vare Full HD 1080p-upplösningen. IPS-tekniken ger djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar. Med antiglansfinishen kan du arbeta bekvämt även på platser med konstgjord belysning.

Tangentbord
Det ikoniska Lenovo AccuType-tangentbordet använder en ergonomisk böjd nyckelform som är konstruerad för maximal precision och bekvämlighet.

Batteri och laddning
Med batteritid på upp till 12 timmar kan du lämna laddaren hemma, och med snabb laddning kan du få upp till 80% batterikapacitet på en timme – perfekt för t.ex. en lunchpaus.

SSD-lagring
Den bärbara datorn har en subernabb 256 GB SSD-enhet som låter dig starta upp eller ladda program på bara några sekunder.

HDMI
HDMI-utgången kan anslutas till en HD-TV eller projektor för att visa bilder och videor i Full HD 1080p-upplösning på stor skärm.

Anslutningar
– Två vändbara USB-C 3.0-portar
– Två USB 3.0-portar i full storlek
– Integrerad Micro SD minneskortsläsare
– Dual band WiFi-ac, Bluetooth 4.1
– Mini Gigabit Ethernet LAN-port
– 3,5 mm kombinerad hörlur/mikrofonport

Andra funktioner
– dTPM-modul för krypteringsstöd
– 64-bitars Windows 10 Pro förinstallerat
– 720p HD-webbkamera
– Pekplatta med multitouchkapacitet

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 632177116

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lenovo ThinkPad L380 Yoga 13,3" (2-i-1) Core i5-8250U 16GB 1TB FHD IPS Touch

Pris

4 499 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 302 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?