Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Dell Precision 7520 i fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Xeon E3-1545M v5 2.9GHz
- QuadCore med HT 8 trådar, Turbo 3.80GHz Turbo
Ram: 32GB DDR4
Lagring: 1TB M2 NVMe SSD
Grafik: Nvidia Quadro M1200 med 4GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 15.6" UltraSharp FHD IPS 1920x1080 Premium Panel
Tangentbord: Svenska

30 dagars hårdvarugaranti av TeknikFronten Sverige AB!

----

Externa Anslutningar
1 x HDMI-anslutningar
1 x mini-DisplayPort-anslutningar
4 x USB 3.0-anslutningar
1 x USB-C
1 x RJ-45-anslutningar
1 x 3,5 mm kombinerad ljudanslutning in/ut

Mått och vikt
Bredd 37.8 cm
Djup 26.1 cm
Höjd 3.3 cm
Vikt från 2.8 kg

Dell Precision 7520
Högklassig design. Förstklassig prestanda.
Ren råstyrka i ett 15-tumsformat
Högklassig design. Förstklassig prestanda
Enastående komfort, hastighet och lagring
Nyskapande och slitstark design
Noggrant testad för optimal prestanda
Kraftfulla processorer
Vi vet att du tar dig an de största uppgifterna. Därför erbjuder vi en riktigt kraftfull processor från Intel. Dell Precision 7520 är en mobil workstation-dator som levererar kompromisslös processorkraft med otrolig prestanda.

Genialisk i detaljerna
En förstklassig, innovativ design ger upp till fyra felfria visningsalternativ med FHD och 100 % Adobe RGB och 8 miljoner pixlar. Med så levande detaljer ser du allt i knivskarp, fantastisk definition.

Grafik med hög prestanda
Nästa generations professionella grafikalternativ med NVIDIA Quadro® för grafik med upp till 4 GB grafikminne. Supersnabbt DDR4-minne kan hänga med i krävande 3D-rendering och andra grafikintensiva uppgifter.

Dra nytta av en lång livslängd
Du får gott om batteritid – hela 91 wattimmar.

Extremt slitstark och tillförlitlig
Testad, optimerad och certifierad med professionella program, samt fler supportalternativ med branschledande åtgärdstid.

Stöd för 8K-skärm
Dell Precisions mobila workstations 7520 och 7720 är de första som har DisplayPort 1.4, som stöder 8K-upplösning och HDR via en enda kabel

Enastående komfort, hastighet och lagring
Håller sig sval
Dells patenterade dubbla kylfläktar av 5:e generationen ger en fantastisk lösning för termisk kylning och tar prestandan och komforten till nivåer som aldrig tidigare skådats på uppgiftsintensiva bärbara datorer. Hur mycket kraft ditt projekt än kräver fungerar dina bearbetningsprogram och grafikprogram inom turbofrekvenser och systemet håller sig svalt.
Plats för alla dina stora idéer

SSD PCle NVMe-lagring ger dig utrymme nog för att med lätthet få plats att spara, överföra och öppna komplicerade filer med 3D, multimedia och video snabbt och tillförlitligt. Med upp till 3 TB totalt utrymme i systemet får även dina allra största projekt plats.

Öka produktiviteten med Dell Precision Optimizer
Dell Precision Optimizer 4.0 ingår med din Dell Precision Workstation-dator så att du slipper gissa när du anpassar inställningar. De justeras automatiskt. Dell Precision Optimizer finjusterar automatiskt din workstation-dator så att de populäraste programmen från oberoende programleverantörer körs med bästa möjliga hastighet för snabbare resultat. I det nya eleganta gränssnittet finns smarta varningar för användning av processor, lagring, minne och grafik.

Nyskapande och slitstark design
Starka material. Det smart konstruerade chassit har klarat MIL-STD 810 G-tester, vilket säkerställer hållbarhet och tillförlitlighet oavsett arbetsmiljö.
Utökad dockning

Anslut enkelt kringutrustning och skärmar med en dockningsstation i Dell E-serien eller Dells Thunderbolt™-dockningsstation för snabbare dataöverföringar och stöd för upp till fem Full HD-skärmar eller två 4K-skärmar och fem andra enheter.

Noggrant testad för optimal prestanda
ISV-certifiering (Independent Software Vendor): Innebär att Dell Precision Workstation-datorer har testats med specifika program så att de ska kunna köras med optimal prestanda och tillförlitlighet. Dells ISV-certifieringar omfattar de populäraste programmen från oberoende leverantörer.

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 632504434

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dell Precision 7520 15,6" FHD Xeon E3-1545M V5 32GB 1TB Quadro M1200 4GB GDDR5

Pris

6 899 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 305 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?