Beskrivning

Produktbeskrivning:

Snabb uppvärmning, bra värmehållning och enkel användning gör smide roligt igen.

Har funktioner som gör-det-själv-entusiaster behöver. Den kraftfulla smältkapaciteten kommer inte att svika dig, och ett komplett utbud av extra tillbehör låter dig ta ett dopp i DIY-smidets värld.

- Fantastisk effekt

-Hög kapacitet

- Balansera rätt temperatur

- Forge Forge Kit

Huvuddrag:

-Maximal. 2462°F temperatur,
Denna propansmedja är byggd för smide. Maximal uppvärmningstemperatur: 2462°F/1350°C, tillräckligt för att smida metall. Det vertikalt utformade förbränningssystemet maximerar uppvärmningseffektiviteten för sin 786k BTU-brännare.

- bättre värmeisolering,
Innan du smider med propan måste du härda isoleringsfilten för att minska damm vid användning. En filt av aluminiumsilikatfiber av hög renhet och ett smidd täcke hjälper till att hålla temperaturen under lång tid för bättre isolering.

-Hög kapacitet,
Denna propan smidesugn har ett generöst arbetsutrymme, idealiskt exponerat för lågans mittpunkt på grund av lämplig förbränningskammarvolym. Samtidigt är det rena kallvalsade plåtskalet starkt och hållbart.

- Gasförbrukningskontroll,
Denna hovslagarsmedja stödjer gastrycksreglering för kontroll av gasförbrukning genom att vrida på vredet på regulatorn. Dessutom kan gasutgången styras oberoende av kulventilen. Omkopplaren för push-pull syrgasporten är arbetsbesparande att använda.

- Tillbehör som ingår,
Ett komplett sortiment av smidestillbehör finns tillgängligt för att hjälpa dig att släppa loss din kreativitet inom smide, inklusive högtemperaturhandskar, tång, gasslangar, gastrycksregulatorer, eldfasta tegelstenar, stöd, brännare och mer.

-Användningsinstruktioner,
Nedan följer en kort beskrivning av denna propansmideugn. Steg 1: Lägg de eldfasta tegelstenarna i smedjan. Steg 2: Sätt in det antända brännbara ämnet i ugnen. Steg 3: Öppna alla insugningsventiler. Steg 4: Justera lufttrycket för att kontrollera eldkraften.

Produktspecifikationer:

Härdmaterial: Kallvalsad plåt av rent järn (0,06"/1,5 mm)
Fodermaterial: aluminiumsilikatfiber med hög renhet
Max effekt: 230,4 kW h / 786k BTU
Inre mått: 23,6 x 5,7 x 7,0 tum / 600 x 144 x 176,8 mm
Yttre mått: 25,2 x 7,1 x 9,3 tum / 640 x 180 x 235 mm
Innerutrymme: 15L
Nettovikt: 36,6 lbs / 16,6 kg

Paket innehåll:

1 x Gas Forge
1 x pass
4 x Gasslang
1 x lufttrycksregulator
3 x Eldstenar
1 x stödram
3 x brännare
8 x halsbågar
1 x PTFE-tejp
3 x luftpluggar
1 x kors
2 x handtag
1 x manuell

Funktioner och detaljer:

-Fantastisk effekt: Ger en maximal uppvärmningstemperatur på cirka 2462°F/1350°C, vilket är tillräckligt för att smida de flesta metaller. 786k BTU-brännare för ökad värmeeffektivitet. Tjocka isoleringsfiltar av aluminiumsilikatfiber med hög renhet och smidda överdrag hjälper dig att hålla dig varm under långa perioder.

-Stor kapacitet: Den har ett generöst arbetsutrymme och ger perfekt exponering för flamcentrum på grund av lämplig förbränningskammarvolym. Samtidigt är det 1,5 mm kallvalsade plåthöljet av rent järn relativt starkt och hållbart och kan användas under lång tid.

-Balansera rätt temperatur: Du kan justera lufttrycket genom att vrida på vredet på lufttrycksregulatorn. Dessutom kan kulventilen växla gasutgången oberoende. Push-pull syreportströmbrytare, lätt att använda.

-Smidda smidda kit: Komplett smidda tillbehörssats, inklusive högtemperaturhandskar, tång, gasslang, lufttrycksregulator, eldfast tegel, stödram, brännare, halsbåge, PTFE-tejp, gasplugg, kors, handtag, etc. Du kan skapa dina förfalskade skapelser.

- Steg att använda: Här är några grundläggande instruktioner om hur du använder den. Lägg först de eldfasta tegelstenarna i smedjan. För det andra, sätt in det antända brännbara ämnet i ugnen. Öppna sedan alla insugningsventiler. Slutligen, justera gastrycket efter dina behov för att kontrollera elden.

Objektsnr 629037525

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 19:15

1350°C rektangel propangasmältugn,3 brännare,snabb uppvärmning,bra värmebevarand

Pris

4 595 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?