Beskrivning

EMF-mätaren har en integrerad elektromagnetisk strålningssensor som visar strålningsvärdet på en digital LCD-skärm med hjälp av ett chipp. Valfria mG/µT-enheter för testning av ett magnetfälts strålning, V/m för testning av ett elektriska fält.

När värdet på det elektriska fältet överstiger 40 V/m, och magnetfältet överstiger 0,4 µT eller 4 mG, blir LED-skärmen röd, indikatorlampan blinkar och ljudsignalen ljuder. Om du tycker att det är högt kan du trycka länge på AVG/VPP -knappen för att stänga av ljudet.

EMF-mätaren kan mäta elektromagnetiska fält, identifiera utrustning som genererar hög strålning och hjälpa dig att fatta beslut om att begränsa exponering. Den testar främst magnetiska och elektriska fält, som tv-apparater, datorer, kylskåp, skrivare, mikrovågsugnar, mobiltelefontorn, lågfrekventa enheter.

Tryck kort på AVG/VPP-knappen för att byta testgenomsnitt eller toppa läsningar och tryck kort på ?/?-knappen för att byta temperaturenhet mellan °F och °C. Detektorn stängs av automatiskt efter 5 minuter utan användning.

Varumärke: Sevkumz
Laddning: USB
Vikt: 170 g

Objektsnr 625722864

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 01:13

Digital EMF-mätare SEVKUMZ

Pris

150 kr
Annonsen är avslutad

VBShop

Vänersborg, Sverige

4.9

VBShop

Verifierad

Toppsäljare

1 659 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?