Beskrivning

Produktbeskrivning:

Handhållna hydrauliska slangpressar, lätta handhållna hydraulpressar är extremt bärbara och idealiska för butiks- och fälttillämpningar.

Hydra-Krimp kan användas med pärl- och hullingförsedda slangkopplingar.

Satsen levereras med en komplett uppsättning matriser som täcker slangstorlekarna #8, #10, #12 och reducerade. Barriär #6, #8, #10 och #12.Därmarna snäpper snabbt in i pressfixturen och kräver inga stift eller skruvar. Satsen kommer i specialgjuten.

- Material av hög kvalitet

- Manuell kolvventil

- Avtagbar design

- Omedelbar installation

Huvuddrag:

-hög kvalitet,
Denna produkt är gjord av aluminiumlegering, vilket garanterar bästa kvalitet och hållbarhet. Den är lämplig för fogar av olika material, vilket gör krympningseffekten bättre. Hårdhet upp till 53 HRC.

- Manuell kolvventil,
Denna slangpress har en kolv manuell ventilkontroll. Med denna manuella kolvventil kan du ha mer tryck än någonsin tidigare och behöver aldrig oroa dig för att flämta när du använder denna locktång.

- Avtagbar hydraulisk design,
Denna handhållna löstagbara hydrauliska design gör manuella A/C slangpressare enklare att använda. Gör enkelt nya slangar som behövs för andra reparationer.

-7 stansar,
Det finns 7 stansar för slangstorlekar och baser för bänkmontering inklusive #6, #8, #10, #12 och Reduced Barrier SRB #8, #10, #12 för en mängd olika slang-/kopplingsdesigner. Formen snäpper snabbt på plats.

- lätt att installera,
Slangpressar är lätta att koppla till hydraulpumpar med långa slangar. Att installera ett kit kan minska din tid och ansträngning. Lätt att bära och demontera.

-Brett utbud av applikationer,
Anpassad projekt bil AC ledningar. Det är mycket lättare att ta bort slangen, krympa änden och installera om slangen. Gör enkelt nya slangar som behövs för andra reparationer. Det delade hydrauliska slanganslutningsverktyget måste vara försett med en manuell hydraulpump, en elektrisk pump kan också användas.

Produktspecifikationer:

Formmaterial: aluminiumlegering

Crimpformstorlekar: #6 (5/16"), #8 (13/32"), #10 (1/2"), #12 (5/8"), SRB #8 (13/32"), #10 (1/2"), #12 (5/8")

Pump: CP-180, 3/8" gänga

Oljevolym: 350cc

Förpackningsstorlek: 43*25*12CM

Bruttovikt: 14,1 lbs (6,4 kg)

Paket innehåll:

1 x Crimp Tool Kit

1 x 7 modul

Funktioner och detaljer:

- Tåligt material: Tillverkat av aluminiumlegeringsmaterial för att säkerställa hållbarhet. Formhårdhet upp till 53 HRC för bättre crimpning.

- Manuell kolvventil: Den manuella kolvventilen styr mer tryck än tidigare, du behöver inte oroa dig för att flämta när du använder denna locktång.

- AVTAGBAR HYDRAULIK: Denna handhållna avtagbara hydrauliska manuella luftkonditioneringsslangpressare är lätt att använda. Gör enkelt nya slangar som behövs för andra reparationer.

- Omedelbar installation: Den har kompletta formar för de vanligaste storlekarna av slangar och kopplingar, som täcker slangstorlekarna #6, #8, #10, #12 och reducerade barriärer #8, #10 och #12. Dies snäpper snabbt in i tryckfixturer, vilket eliminerar behovet av stift eller skruvar.

- Bred applikation: Krimpverktyget har en bas som kan monteras på en arbetsbänk för enkel användning, eller så kan basen fixeras med valfritt skruvstäd. Anpassad projekt bil AC ledningar.

Objektsnr 631865160

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 16:55

Handhållen hydraulisk slangpressare,löstagbar design,manuell kolvventil, 7 Dies

Pris

2 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?