Beskrivning

Produktbeskrivning:

Fällbar vagn med justerbart handtag och utmärkt rörlighet.

Om du letar efter en hopfällbar barnvagn kommer detta föremål att vara ditt bästa val.

Denna hopfällbara cykel har en höghållfast pulverlackerad stålram och gott om förvaringsutrymme och en lastkapacitet på 176 pund säkerställer att du kan ta med allt till en picknick.

- Stort förvaringsutrymme

- Stålram av hög kvalitet

-Lätt att vika/vika ut

-Flexibel rörlighet i all terräng

Huvuddrag:

- rymlig interiör,
Tillverkad av 600D Oxford polyestertyg, den hopfällbara vagnen är hållbar. Dessutom kan tyget enkelt tas bort för tvätt. Invändiga mått (L x B x H): 32,7" x 17,3" x 9,8".

- hållbar stålram,
Denna hopfällbara vagn har en hållbar stålram och är pulverlackerad för korrosionsskydd. Oroa dig inte för prestandan hos denna kombi, den har en maximal lastkapacitet på 176 lbs.

- ATV,
Strandhjulet för all terräng mäter 4" x 7", vilket är större än andra däck, så det är mer stabilt och halkbeständigt. Oavsett vilken riktning du vill gå kan du styra den med lågt brus.

-lätt att använda,
Du kan stänga det främre handtaget och lyfta tröskeln för att fälla ut denna hopfällbara skåpbil. Dessutom är handtagen alla vinkeljusterbara, och handtagen är även höjdjusterbara.

- Noggrant designade detaljer,
Inuti vagnen finns flera praktiska detaljer: ett säkerhetsbälte för föremålssäkerhet; två små mugghållare för förvaring av vattenflaskor; ett höjdfixerat nät för föremålssäkerhet.

-Brett utbud av applikationer,
Denna resevagn är perfekt för picknick, fiske och trädgårdsarbete. Dess rymliga förvaringsutrymme är perfekt för förvaring av leksaker, trädgårdsredskap och utomhustält.

Produktspecifikationer:

Färg: blå och grå

Invändiga mått (LxBxH): 32,7 tum x 17,3 tum x 9,8 tum / 83 x 44 x 25 cm

Vikta mått: 20,9" x 7,9" x 30,3" / 53 x 20 x 77 cm

Ovikta mått: 36,2" x 20,9" x 30,3" / 92 x 53 x 77 cm

Lastkapacitet: 176 lbs/80 kg

Rammaterial: Pulverlackerat stål

Tyg Material: 600D Oxford PE

Hjulstorlek: 4" x 7" / 10 x 18 cm

Paket innehåll:

1 x hopfällbar skåpbil

1 x starkt rep

Funktioner och detaljer:

- Stort förvaringsutrymme: Innermått (L x B x H): 32,7'' x 17,3'' x 9,8''. Detta rymliga förvaringsutrymme rymmer alla dina tillhörigheter som leksaker, trädgårdsredskap och tält. Denna hopfällbara vagn kan göra ditt trädgårdsarbete eller utomhusresor enklare.

- Stålram av hög kvalitet: Denna hopfällbara vagn använder höghållfast stålram och avtagbart 600D Oxford PE-tyg, vilket innebär att den kan lasta alla picknickföremål du vill ha. Dessutom kan det mycket fasta nätet också hålla dina föremål säkra.

-Lätt att vika/vika ut: ingen montering krävs. Den kan göras så kompakt i enkla steg att du kan förvara den i bilens bagageutrymme. Med dess hjälp kan du bli av med ryggsmärtor som orsakas av att bära för mycket prylar.

-Flexibel rörlighet i all terräng: 360° universalhjul och flexibla handtag gör att du enkelt kan styra ATV:n. Handtaget låses på plats med en led, så du behöver inte oroa dig för att tappa kontrollen.

-Multipurpose Caravan: Ett måste för din trädgård och camping. Produkten är genomtänkt försedd med säkerhetsbälten och extra förvaringsväskor för att hålla dina föremål säkra och snygga. En enkel resesällskap som hjälper din familj att ta sig runt.

Objektsnr 629545120

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

Mångsidig all-terräng hopfällbar vagn,stort utrymme,80kg last,genomtänkt design

Pris

1 685 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?