Beskrivning

Produktbeskrivning:

38 x 23 x 105 cm Paketförpackning, svart, rymlig, kombinationslås, väderbeständig.

Denna postpaket är gjord av galvaniserat stålmaterial och pulverlackerat material, som är starkt och rostfritt och har en effektiv stöld- och regnsäker design.

Paketlådan har förborrade hål på botten och baksidan för enkel installation och inkluderar expansionsbultar.

Denna postpaketslämning säkerställer tillfredsställelse och tillförlitlighet utan att behöva leta efter nycklar och oroa sig för tjuvar. Därför är den idealisk för kurirmottagning utomhus.

- Avancerad paketleveranslåda

-Väderbeständig stålkonstruktion

- Stöldskyddsdesign

-Enkel installation

Huvuddrag:

- Stor paketförpackning,
De övergripande måtten på förpackningslådan är 15 x 9 x 41,3 tum, vilket är tillräckligt stort för att rymma ett ganska stort antal medelstora och stora förpackningar.

- galvaniserad stålkonstruktion,
Paketlådan är tillverkad av galvaniserat stålmaterial, pulverlackerat, vilket är starkt och rostskyddande för långtidsanvändning.

- Anti-manipuleringsdesign,
Paketleveranslådan har en kombinationslåsmekanism för ökad säkerhet. Du behöver inte oroa dig för att förlora dina nycklar. Leveransrännan har en metallbaffla för att förhindra att andra stjäl paketet.

- rymmer stora paket,
Denna inlämningslåda för postpaket rymmer de flesta stora paket. Dess dörrdimensioner: 13,5 x 19,7 tum, fallöppningsmått: 13,5 x 19,7 tum.

- enkel installation,
Paketlådan levereras med en uppsättning expansionsbultar som hjälper dig att säkra paketet mot marken eller väggen. Dessutom finns det förborrade hål på botten och baksidan av brevlådan för enkel installation.

-Brett användningsområde,
Inlämningslådor för postpaket har en mängd olika tillämpningar. Du kan installera den på din veranda, gård eller trottoarkant för att ta emot alla typer av bud, brev, tidningar, tidningar, stora paket med mera.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart
Material: galvaniserat stål
Paketlådans mått: 15 x 9 x 41,3 tum/38 x 23 x 105 cm
Dörrstorlek: 13,5 x 19,7 tum/34,3 x 50 cm
Dörrhöjd från golv: 30 cm
Produktvikt: 29,5 lbs/13,4 kg

Paket innehåll:

1 x Paket Drop Box

1 x expansionsbultsats

Funktioner och detaljer:

-Large Parcel Drop Box: Denna paketinlämningsbox har ett rymligt förvaringsutrymme. Övergripande mått: 15 x 9 x 41,3 tum; Dörrmått: 13,5 x 19,7 tum. Perfekt för dig som arbetar hemifrån, reser eller tar emot många brev och paket i vardagen.

-Väderbeständig stålkonstruktion: Paketlådan är gjord av robust galvaniserat stål med en pulverlackerad yta som är estetiskt tilltalande, korrosionsbeständig och inte flagnar. Fallrännans tak ger skydd mot regn och stormar.

- Stöldskyddsdesign: Postpaketets inlämningsbox är designad med ett kombinationslås, ingen nyckel krävs. Det finns en metallskärm inuti paketlådan, och andra kan inte nå lådan för hand genom leveransöppningen.

-Lätt att installera: Postlådan har förborrade hål på botten och baksidan för enkel installation. Dessutom kommer denna paketleveranslåda med inbyggda expansionsbultar som hjälper till att säkra paketen till marken eller väggen för att skydda mot stormigt väder och stöld.

- Brett användningsområde: Postpaketet kan installeras på verandan, gården eller vägkanten för att ta emot olika expressleveranser, brev, tidskrifter, tidningar, stora paket etc.

Objektsnr 629545135

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

38x23x105cm Stor Paketleveranslåda, anti-stöld, väderbeständig,lättinstallerat

Pris

2 695 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?