Beskrivning

Förvandla din verktygstavla till en ultimat organiseringscentral med våra innovativa pluggar anpassade för 9mm kvadratiska hål. Dessa pluggar är konstruerade för att erbjuda maximal mångsidighet och kraftfull fastsättning av olika verktyg och tillbehör, inklusive vår FALKE 18V batterihållare och andra krokar eller redskap du behöver ha nära till hands.

Varje plugg är tillverkad av ABS-plast tack vare effektiv 3D-utskriftsteknik, vilket säkerställer både stabilitet och hållbarhet. Denna robusta plast är känd för sin slitstyrka och förmåga att stå emot mekanisk stress, vilket gör dem till ett pålitligt val för att hålla dina redskap säkert på plats.

Våra pluggar är skräddarsydda för att snäppas in i de kvadratiska hålen och skapar en stadig fästpunkt för montering med 4.2mm platt huvudskruvar, vilket ger en ren och professionell installation utan att kompromissa med tillgänglighet eller säkerhet. De är den perfekta lösningen för att anpassa din verktygstavla och maximera utrymmet, oavsett om det handlar om ett arbetsfordon eller en vägg i verkstaden.

Oavsett vilken utrustning eller verktyg du planerar att hänga upp, ger våra pluggar en smidig och hållbar konstruktion som håller dina verktyg organiserade och redo att användas när som helst.

Tekniska egenskaper:

  • Material: ABS-plast
  • Kompatibilitet: Passar för 9mm kvadratiska hål i verktygstavlor
  • Montering: Optimerad för 4.2mm skruvar
  • Användningsområde: Idealisk för upphängning av batterihållare, krokar och andra tillbehör
Vänligen kontakta om du behöver byta mot annan skruvdiameter eller annan storlek på hål

Objektsnr 629808185

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 09:18

Plast plugg till verktygstavla med 9mm kvadratiska hål 20 st.

Pris

35 kr

evch

Killeberg, Sverige

evch

Verifierad

30 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?