Beskrivning

Produktbeskrivning:

18" torrraderingshjul, justerbart, hållbart och återanvändbart.

Sammansatt av akrylskivor, PVC-skum och ett robust, höj- och sänkbart stativ, snurrar detta lyckohjul mjukt samtidigt som det förblir stadigt.

De 14 anpassningsbara prisplatserna på detta prissnurrhjul låter användare redigera text eller logotyper, och den torra raderingsytan är lätt att skriva på och radera.

Detta prissnurrande hjul kan ge roliga semesterevenemang, mässor, karnevaler, kongresser, fester och mer.

-14 anpassningsbara platser

- Justerbar design

-Lätt att skriva och radera

- stabil och stark

Huvuddrag:

- enkel anpassning,
Denna 18-tumsprodukt har 14 anpassningsbara fack och en 360-graders vred för att möta dina behov. Med 14 anpassningsbara prisplatser för text eller logotyp kan du skapa dina egna spel eller kampanjer.

- justerbar i höjdled,
Stativets höjd kan justeras fritt inom intervallet 46"-61" (117-155cm), lämplig för användare av olika höjder och olika lokaler.

- lätt att skriva och rengöra,
Den torra ytan möjliggör smidig skrivning och enkel radering. 14 anpassningsbara prisplatser tillåter redigering av logotyp eller text med ytterligare vattenbaserade markörer.

-Detalj design,
Stabilt stativ, insvept i svart beläggning, förblir stabilt under hjulrotation; avtagbar design för enkel förvaring och montering.

- Material av hög kvalitet,
Utmärkelsehjulet är tillverkat av akrylskiva och PVC-skummaterial, som har hög hårdhet, slitstyrka, korrosionsbeständighet, icke-absorberande och icke brännbart.

- olika användningsområden,
Detta prishjul är perfekt för semesterevenemang, mässor, karnevaler, kongresser, fester, företagsevent, restauranger och mer.

Produktspecifikationer:

Antal platser: 14

Hjuldiameter (ungefär): 18" (46 cm)

Prishjulets höjd (inklusive stativ): ca 117-155 cm (46"-61")

Material: PVC-skum akrylskiva, metallstativ

Bruttovikt: 7 lbs (3,18 kg)

Paketstorlek (L*B*H): 21,3"*21,3"*4,3" (54*54*11 cm)

Paket innehåll:

1 x prishjul

1 x stativ

1 x Vattenbaserad tuschpenna

1 x whiteboard suddgummi

1 uppsättning monteringstillbehör

1 x stativbärväska

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-14 anpassningsbara slots: Med 14 anpassningsbara text- eller logotyper kan du skapa ditt spel eller kampanj. Den 360-graders vridbara knappen och den stora 18-tumsstorleken ger mer krydda till ditt spel.

-Justerbar design: Stativet på detta lyckohjul är utrustat med en justeringsknapp, som fritt kan justera höjden inom intervallet 46"-61" (117-155cm), vilket är lämpligt för användare av olika höjder och är inte begränsat efter platser.

- LÄTT ATT SKRIVA OCH RADERA: Denna prisroulett är gjord av material av hög kvalitet. Produkten kommer med en vattenbaserad markör och suddgummi, du kan skriva och sätta dina egna spelregler. Prishjulet kan också återanvändas flera gånger.

- Stabilt och robust: Det snurrande prishjulet har ett förtjockat fäste och breddad bas, insvept i svart beläggning för att hålla hjulet stabilt under spinning. Den är avtagbar, lätt att förvara och montera, vilket sparar lagringsutrymme.

- KUL FÖR ALLA EVENEMANG: Dry Erase-hjul är perfekta för semesterevenemang, mässor, karnevaler, kongresser, fester, företagsevent, restauranger, hälsoklubbar och mer. Det är också bra för barn att spela matematikspel och hjälpa till att utveckla intelligens.

Objektsnr 630475640

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 14:26

46cm diameter torr radering färgat prishjul med fällbart stativ, justerbar höjd

Pris

1 359 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?