Beskrivning

Produktbeskrivning:

Luftlös färgspruta, ren kopparmotor & högutnyttjande & ram i rostfritt stål.

Detta högtrycksspruta kit med vagn har en komplett uppsättning tillbehör, och högtryckssprutpistolen minskar färgavfall och säkerställer hög utnyttjandegrad.

Denna kommersiella färgspruta är kraftfull, högflöde och justerbart tryck för att hjälpa dig att kontrollera färgflödet och möta dina olika behov.

- Högtrycksluftlös

- Kraftfull och låg ljudnivå

- Kontrollerbart stort flöde

- Stabil ram

- Kompletta tillbehör

Huvuddrag:

- fläktspray,
Den högtrycksspruta vagnen är utrustad med en högtryckspistol och en högtryckssprutslang för att minska färgsvinnet. Som ett resultat blir sprayen mer enhetlig och utnyttjandegraden extremt hög.

-1500W högeffektiv spruta,
Den högtrycksfria färgsprutan är utrustad med kopparmotor och hög lastbärande, 1500W superkraft för att säkerställa hög arbetseffektivitet. Dessutom kan högtryckssprutan fortsätta att arbeta utan att överhettas.

-250BAR justerbart tryck,
Kommersiella färgsprutor har ett maximalt tryck på 250 bar. Du kan justera trycket enligt tryckmätaren och observera ändringarna för att möta dina olika behov.

- Högkvalitativ ram i rostfritt stål,
Den högtrycksfria färgsprutan med vagn är konstruerad av rostfritt stålstativ och gummidäck och är av hög kvalitet. Därför är färgsprutan mycket robust och du kan enkelt transportera den.

- fullt utrustade maskiner,
Kommersiell färgspruta med kompletta tillbehör. Förlängningsstag och spetsar ingår för att öka din arbetsglädje. Utan tvekan kan du behålla denna färgspruta.

-Brett utbud av applikationer,
Färgsprutan har ett brett användningsområde och är lämplig för latexfärg, färgfärg och andra partikelfria beläggningar. Färgspruta för hemmet interiör och exteriör så att du kan måla ditt hus och bod för att skydda det från sol och väder.

Produktspecifikationer:

Motortyp: DC-motor
Effekt: 1500W
Spänning: 220V
Maxtryck: 250 bar
Max flöde: 1 GPM
Maximal spetsstorlek: 0,027"/0,69mm
Bränsletankkapacitet: 0,3 gallons / 1,4 liter
Frekvens: 50 Hz
Arbetstemperatur: 50 grader
Vikt: 79,4 lbs / 36 kg
Produktmått: 19,3 x 15,8 x 30,7 tum / 49 x 40 x 78 cm

Paket innehåll:

1 x färgspruta
2 x 6 tum förlängningsstänger
2 x metallsprutpistoler
2 x 621 tips
2 x 517 tips
2 x 519 tips
2 x 521 tips
2 x 523 tips
1 x 49 fot färgslang
1 x Gimbal
1 x högtrycksrörkoppling
1 x mellanrum T-shirt
5 x pistolfilter
1 x set skiftnycklar
1 x manuell

Funktioner och detaljer:

- Högtrycksluftlös: Den högtrycksspruta använder en högtryckssprutpistol för att bilda en solfjäderformad spruta med jämn tjocklek och hög utnyttjandegrad. Dessutom är den högtrycksfria sprutslangen utrustad med högtrycksteknik för att minska översprutning med upp till 55 %.

-Kraftfull och låg ljudnivå: 1500w högtrycksspruta för vagn är sammansatt av likströmsmotor med kopparkärna, som kan arbeta kontinuerligt utan värme. Värmeavledning är snabbare och effektivare. Hög belastning har fördelarna med hög slitstyrka och lågt ljud, vilket ger en bekvämare arbetsatmosfär.

- Kontrollerat högt flöde: Denna kommersiella färgspruta innehåller en kolvpump av aluminium, du kan använda maskinen under lång tid vid högt flöde. Maxflödet är 1GPM. Med en tryckregleringsventil kan du styra flödet genom att justera trycket efter behov.

- Stabil och hållbar ram: Den högtrycksspruta med vagn är konstruerad av ram och ledstång i rostfritt stål, vilket är mer hållbart. Gummitäck är inte bara starka och osårbara, utan också lätta att transportera. Du kan använda dem var som helst.

- Kompletta tillbehör: Produkten är fullt utrustad. Expansionslister och olika tips gör ditt arbete enklare. Dessutom kan du använda pistolfiltret för att rengöra din maskin snabbare och snyggare.

Objektsnr 630010571

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 14:33

Kommersiell 1500W 4 L/min elektrisk högtrycksspruta med vagn, justerbart tryck

Pris

11 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?