Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Multifunktionell varmpressmaskin, snabb uppvärmning, flera skydd och effektiv överföring.

Denna uppgraderade värmepress använder den senaste värmetekniken med dubbla rör och tvålagers isoleringsdynor för att förbättra överföringsprestanda. Temperatursensor med hög precision och exakt tids- och temperaturkontroll förbättrar stabiliteten ytterligare. Det bästa valet för heminredning, skräddarsydda presenter och högtidsfirande.

-flera användningsområden

-Professionellt värmesystem

- Exakt kontroll

-360° svängning

-Uppgraderat skydd mot skållning

Huvuddrag:

-Lätt att läsa digital block,
Vår värmepressmaskin har en stor skärm för enkel användning. Helt nytt kärnkontrollsystem, termisk känslighet ökade med 50 %.

-Dubbelrörsvärme,
Dubbelrörsvärmedesign ger jämnare uppvärmning och bättre överföringskvalitet.

- utlovad prestation,
Non-stick PTFE-belagd värmepressplatta ger extra skydd för skjortor från kantböjning.

- Effektiv värmeisolering,
Med vårt nya kompositskal och den senaste tvåskiktsisoleringstekniken är yttemperaturen på strykmaskinen för T-shirt endast runt 50°C.

- Justerbar tryck,
Justeringsvredet gör det enkelt att applicera erforderligt tryck baserat på tjockleken på överföringsmaterialet.

- Har många användningsområden,
Denna skjortstämplingsmaskin kan överföra bokstäver, siffror och bilder på kläder, pussel, canvasväskor, keramiska plattor och andra platta föremål.

Produktspecifikationer:

Färg: svart och blå

Spänning: 220V, 50Hz

Effekt: 1000W

Temperaturområde: 0-410°F / 210°C

Timerkontroll: 0-999 sekunder

Tallrikens mått: 12 tum x 15 tum (30 x 38 cm)

Produktvikt: 39,2 lbs/17,8 kg

Produktstorlek: 15,7"x18,5"x14,2"/40x47x36 cm

Paket innehåll:

1 x värmepress

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Många användningsområden: Värmepressen på 12" x 15" är mångsidig och kan överföra bilder till skjortor, hoodies, byxor, kuddar, väskor, bordsunderlägg, keramiska plattor. Bra val för gör-det-själv-användning eller mindre kommersiell användning, förverkliga din inspiration i det dagliga livet!

-Professionellt värmesystem: inbyggt den senaste dubbelrörs snabbvärmetekniken, snabbt och jämnt fördelar värmen från kant till kant. Två lager termiska kuddar ökar temperaturkonsistensen med upp till 50 %, vilket resulterar i jämnare uppvärmning och bättre resultat för skjorttryck!

-Precis kontroll: Temperatursensorn med hög precision använder elektriska kontakter i silverlegering och är 50 % känsligare än traditionella temperatursensorer. När den digitala sublimeringsöverföringen är klar piper den automatiskt. Varje interaktion är lyhörd och får dig att känna dig bekväm.

-360° rotation: Förstärkt aluminiumlegeringsaxel säkerställer smidig drift och hög hållbarhet Jämfört med vanlig metall är korrosionsbeständigheten förbättrad med 28%. T-shirtpressen som kan svängas ut skyddar dig från potentiella brännskador från värmeplattan och ger en fullständig bild av din layout.

-Uppgraderat lock mot skållning: Revolutionerande topplock av hållbart kompositmaterial minskar yttemperaturen till 120°F och är resistent mot repor. Låg risk för brännskador, vilket garanterar din säkerhet.

Objektsnr 630489684

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12x15 tums 1000W multifunktionsvärmepressmaskin, professionellt värmesystem

Pris

2 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?