Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta knappmärkestillverkningssats innehåller en uppsättning stansar för 58 mm knappmärken och kommer med 500 runda knappdelar.

Perfekt för att göra personliga, unika och snygga märken. Används också flitigt för knappar, knytband, nyckelringar, flasköppnare och mer.

- Komplett sats för tillverkning av knappmärken

- Material av hög kvalitet

-Ansträngningsbesparande handtag

-lätt att använda

Huvuddrag:

- All metall tung konstruktion,
Knapppressen är gjord av högkvalitativt gjutjärn och ytan är belagd med ABS nytt material, som är slitstarkt och har lång livslängd.

- lätt att montera,
Nålpressmaskinen är enkel att montera enligt instruktionerna, bara sex steg. Perfekt för DIY anpassade nålknappar och personliga presenter till skolor, samhällen, företag och hem.

- Användarvänligt handtag,
Det långa ergonomiska handtaget ger ett bekvämare grepp. Det sparar mer energi och ökar din effektivitet. Dessutom skyddar den dig från skada när du gör knappen.

- drift med hög precision,
Plastsliden glider smidigt, vilket gör att du enkelt kan byta till andra storlekar. Dessutom kan exakt skruvplacering på skjutreglaget ge exakt positionering, vilket säkerställer en låg felfrekvens för märkestillverkning.

- enkelt att göra,
Du behöver bara trycka två gånger på handtaget för att slutföra en knapp. Den cirkulära nålmaskinens metallstyrskena och plastglidvägsdesignen kan producera 200-300 stycken per timme, vilket är mer arbetsbesparande.

-Brett utbud av applikationer,
Den här märkestillverkaren är perfekt för att göra nålknappar, linor och mer. Det används också ofta för att göra hemgjorda knappar för politiska kampanjer eller sportevenemang.

Produktspecifikationer:

Antal nycklar: 500

Formstorlek: 2,28"/58mm

Knappstorlek: 2,28"/58mm

PVC-filmstorlek: 2,75"/70 mm

Basmått: 6,3 x 11,4 tum/16 x 29 cm

Handtagslängd: 11,81"/30cm

Maskinhöjd: 16 cm

Förpackningslängd: 18,11 tum/46 cm

Förpackningsbredd: 14,57 tum/37 cm

Förpackningshöjd: 12,21 tum/31 cm

Nettovikt: 28,2 lbs/12,8 kg

Paket innehåll:

1 x Button Badge Machine

1 x formsats 58 mm (3 matriser)

500 x 58 mm knapp (metalldel + plastdel + transparent lock)

2 x sexkantnyckel

2 x stift

2 x skruvar

2 x brickor

1 x Pappersskärare av plast

1x manual

Funktioner och detaljer:

- Komplett set för knapptillverkning: formstorlek och knappstorlek: 58 mm, basstorlek: 6,3 x 11,4 tum (16 x 29 cm), innehåller 500 knappdelar och en rund skärare. Med denna knapptillverkare kan du enkelt göra 200-300 stycken per timme.

- Högkvalitativt material: Knappmärkestillverkaren är gjord av material med hög hårdhet. Gjutjärnskroppen med metallbas gör den stark och hållbar. Rimlig struktur gör din verksamhet säkrare och roligare.

-Ansträngningsbesparande handtag: Knappmaskinens handtag är designat med ergonomi i åtanke. Det ger dig ett bekvämt grepp. Dessutom förhindrar det halkfria gummit ovanpå handtaget olyckor.

-Lätt att använda: Rostfria formar är utbytbara. Du kan ändra andra storlekar om det behövs. Broschtillverkarens plastreglage hjälper till med exakt positionering, vilket gör ditt märke att göra processen enklare.

-Flera applikationer: Denna knappmärkestillverkare är perfekt för att göra stiftknappar, linor och mer. De används ofta för att göra hemgjorda knappar för olika evenemang eller sportevenemang.

Objektsnr 630650495

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:27

58mm knappmärkestillverkare med 500 knappar, hög precision, bred applikation

Pris

1 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?