Beskrivning

Helt nytt och oanvänt!
Snabb och smidig frakt

3 Lägen att Välja Mellan: Högt, Medium och Lågt spray-lägen kan definitivt möta dina olika behov för modellmålningar, smink, nagelskönhet, graffitimålningar, DIY-kläder och andra jobb. Dessutom har vår airbrush också passerat FDA-testet för att säkerställa att varje spray är säker, särskilt när man målar på livsmedel. Spraya på och låt dina skapelser komma till liv.

Uppgraderad Fluidspetsdesign: Är du trött på att dina tidigare airbrushes låter dig ner? Då förtjänar du en uppgradering! Den nya stiliga fluidspetsen minskar effektivt möjligheterna till nålstopp och brutna delar, vilket ger enastående atomisering och exakt spraykontroll. De medföljande 0.2, 0.3 och 0.5 mm fluidspetsinställningarna gör att denna airbrush kan visa extra fina detaljer vid spraymålningar. En pennhållare är också fäst vid kompressorn så att du kan placera airbrushen när den inte används.

Dubbel-handlingskontroll & Kraft: Vridknappen i änden av airbrushen används för att kontrollera flödeshastigheten medan avtryckaren på toppen är för luft- och färgflödeskontroll. Således kan vår dubbel-handlings airbrush penn kit producera linjer med olika spruttjocklekar. Dessutom, när trycket når det angivna värdet, kommer kompressorn automatiskt att sluta fungera. När trycket gradvis minskar under användningen, öppnar kompressorn automatiskt för att öka trycket och stoppa för att nå ditt angivna värde. Automatisk på/av-funktion gör varje operation enkel och bekväm!

All-Mäktiga Tillbehör: Levereras med (5cc/20cc/40cc) tre utbytbara tyngdkraftsfluidkoppar, en 70.8-tums luftslang och två typer av rengöringsborstar, sparar detta airbrush penn kit dina pengar för att köpa tilläggsdelar. Den medföljande luftfiltret isolerar effektivt vattnet i luften och förbättrar effektiviteten hos utkastet. Har fler funktioner än de flesta rengöringskit på marknaden. Vad väntar du på?

Brett Användningsområde:
Denna vackra all-round airbrush kit är lämplig för nybörjare, studenter och avancerade konstnärer. Den fungerar utmärkt för de flesta airbrushing-applikationer och är kompatibel med de flesta typer av målningar. Med vår unika detaljerade användarmanual finns det inga bekymmer över att använda eller rengöra den. Även nybörjare kan leverera en verkligt felfri finish som ser naturlig och sömlös ut!

Objektsnr 628671088

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 21:20

Professionellt Airbrush Set, Sputmålningskit, Airbrush

Utropspris

|0 Bud

1 299 kr

Auktionen avslutades utan bud

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

376 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?