Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

4 500 lb elektrisk lastbilsvinsch, stark dragkraft & tung struktur & terränghjälp.

Använd denna kraftfulla automatiska vinsch för att bärga ett fast fordon eller lasta en båt, motorn förblir tyst medan 3-stegs planetväxelsystemet ger snabba linjehastigheter.

Utrustad med en automatisk lasthållande broms för säkerhet, är denna elektriska vinsch ett måste för ditt nästa terrängäventyr, med modernt utseende, kraftfulla funktioner och ett pålitligt fjärrkontrollpaket som har allt.

- Utmärkt prestation

-Avancerat syntetrep

- Bekväm trådlös fjärrkontroll

- Ge fler tillbehör

Viktigaste egenskaper:

-4500 lbs lastkapacitet,
Den elektriska vinschen har en kapacitet på 4 500 pund för ATV, UTV, lastbilar, jeepar, släpvagnar och mer. Utrustad med slitstark gjuten aluminiumplatta och förstärkt kontrollbox, kommer den att vara din pålitliga assistent.

- Kraftfulla motorer och växlar,
Lastbilsvinschmotor: 2,5 kW (1,34 hk), utväxlingsförhållande: 158:1, 3-stegs planetväxel med slirringskoppling och automatiska trumbromsar. Starkare drag, snabbare linjehastighet.

-Kontrollsystem,
Det uppgraderade kopplingssystemet stärker kopplingen mellan kopplingen och växlarna. En kombination av 3-stegs planetväxelmotorer möjliggör höga utväxlingsförhållanden.

- superstarkt syntetrep,
Det syntetiska repet är lätt men ändå starkt, med bra motstånd mot böjtrötthet, nötning och hårt väder. Denna vinsch är lämplig för alla typer av tuffa miljöer.

- multifunktionskontroll,
Du kan till och med styra din ATV-vinsch på avstånd med den trådlösa fjärrkontrollen. Eller så kan du byta till en trådbunden fjärrkontroll om du vill.

- komplett tillbehörssats,
Alla dragvinschar kommer med ett genomtänkt tillbehörspaket, inklusive fjärrkontrollverktyg, krokar, schackel, kontrollboxar, linor och mer, vilket säkerställer utmärkt arbetsprestanda.

Produktspecifikationer:

Nominell dragkraft: 4 500 lbs (2 041 kg)

Motor: 1,34 hk (2,5 kW), 12 volt

Utväxlingsförhållande: 158:1

Kabeldiameter: 6 mm (0,24 tum)

Kabellängd: 13 m (42,65 fot)

Vikt: 11,6 lbs/5,25 kg

Produktstorlek: 12,8"x5,7"x4,3" / 32,5x14,5x11 cm

Paketet innehåller:

1 x 4 500 lb elektrisk vinsch

1 x Convertible Control Pack

1 x trådlös fjärrkontroll

1 x kabelansluten fjärrkontroll

1 x bygel

1 x Krok

1 x tillbehörssats

1x manual

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt prestanda: elektrisk vinschlastkapacitet: 4 500 lbs (2 041 kg); effekt: 2,5 kW (1,34 hk); utväxling: 158:1. Den kraftfulla elmotorn är ansluten till ett 3-stegs planetväxelsystem för bättre grepp och högre hastighet. Lämplig för bilar, båtar, lastbilar, jeepar, ombyggnadsfordon och nyttovagnar.

-Premium syntetiskt rep: Kabellängd: 42,6 fot/13 m; Kabeldiameter: 0,2 tum/6 mm. Lastbilsvinschar är utrustade med starkare syntetlinor. Att fastna i leran, att din bil går sönder eller att fastna på stranden är inte längre ett problem.

- Bekväm trådlös fjärrkontroll: Den elektriska lastbilsvinschen är utrustad med en trådlös fjärrkontroll med hög precision och en trådbunden fjärrkontroll, som bättre kan övervaka vinschens funktion. Väder och terräng begränsar inte signalen mellan fjärrkontrollen och vinschen.

-Fler tillbehör tillgängliga: kompletta vinschtillbehör: 1 elektrisk vinsch, 4-vägs rullstång, 1 trådlös fjärrkontroll, 1 trådbunden fjärrkontroll, 1 monteringsplatta, 1 krok, 1 bygel, 1 bultsats. Bogservinschen är konstruerad av kraftigt aluminium för styrka och hållbarhet.

- NJUT AV ALLA ÄVENTYR: Med massor av kraft för att hjälpa till med terrängåterställning, korsning av ojämn terräng eller lastning av en båt, är denna vinsch ett pålitligt och säkert tillskott till alla äventyr. Ett måste-verktyg för terrängentusiaster.

Objektsnr 577559367

Visningar 1 370

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4500LBS elektrisk vinsch med trådbunden och trådlös fjärrkontroll,superstark rep

Pris

2 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?