Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Syntetisk vinschförlängningssladd, 12-trådig fläta, reparerbar, allmänt.

Genom att använda de starkaste UHMWPE-fibrerna för maximal styrka och motstånd, är vinschrepet byggt för att hantera och hålla dig säker i alla nödsituationer du stöter på, för att inte tala om reparationer med en enkel vävning.

Den är speciellt designad för elektriska vinschar, lämplig för ATV, UTV, lastbil och andra fordon. Dessutom har alla extrema väderförhållanden inte varit ett problem tidigare. Dessutom ger ärmarna ytterligare en säkerhetsnivå.

- Supertuff UHMWPE-fiber

- Pålitlig och lätt

- täckt med ärmar

-Lätt att installera

Huvuddrag:

-20500 lbs lastkapacitet,
Den starkaste fibern, polyetenfiber med ultrahög molekylvikt, uppvisar enastående prestanda vid en lastkapacitet på 20 500 lbs.

- Hållbar och lätt,
Alla varmt/kallt/fuktigt/soligt/sommar-/blåsigt väder är kompatibelt med detta utmärkta syntetiska vinschrep, som uppnår en lastkapacitet på 20500 lbs, vilket vida överstiger traditionella stålkablar.

- Ärmdesign i båda ändar,
Ärmar i båda ändar hjälper till att skydda det redan starka och väderbeständiga repet från eventuella faror eller skador.

- snabb installation,
På grund av sin vikt och utmärkta självåtdragande egenskaper kan denna produkt enkelt installeras och lossas från vinschtrumman.

- reparerbart rep,
Relativt säkert för trasiga föremål bara genom att väva, det är verkligen lätt att göra.

- olika applikationer,
Detta vinschrep är designat för elektriska vinschar och erbjuder oöverträffad styrka för de flesta fordon och extrema väderförhållanden.

Produktspecifikationer:

Material: UHMWPE

Typ: Syntetvinschrep

Brottstyrka: max 20500 lbs

Skärstyrka: 2 ton -120 ton

Bruttovikt: 4,4 lbs (2 kg)

Längd: 95' (ca 29 m)

Diameter: 3/8" (0,95 cm)

Struktur: 12 trådar

färg: grå

Paket innehåll:

1 X syntetvinschrep med skyddshylsa

1 X Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Ultra-tuff UHMWPE-fiber: UHMWPE-fiber hänvisar till polyetenfiber med ultrahög molekylvikt, vilket är den tuffaste fibern i världen. UHMWPE-fibrer hjälper detta vinschrep att sträcka sig till en maximal brotthållfasthet på 20500 lbs.

-Pålitlig och lätt: Jämfört med traditionella stålkablar kan denna syntetiska vinschkabel repareras på plats med korrekt flätningsteknik om den skadas i en nödsituation, vilket garanterar högsta säkerhet.

-Täckt med hylsor: Båda ändarna är täckta med hylsor för att skydda vinschlinan från överhettning, nötning, solljus och korrosion. Därför förlängs produktens livslängd kraftigt.

-Lätt att installera: Den unika självåtdragande funktionen hjälper till att hålla repet säkert fäst vid vinschtrumman. Å andra sidan är det lätt att varva ner spolen på grund av dess vikt på 2 kg.

- Wide application: Passar de flesha elektriska vinschar på sportfordon, jeepar, lastbilar, terrängfordon, universella transportfordon, etc. Fungerar i extrem kyla, värme, vind och regn.

Objektsnr 606570088

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

29m 20500lbs syntetisk vinschförlängningsrep, hållbar, lätt,enkel att installera

Pris

1 595 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?