Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 27 mar 20:25

Budgivare utanför Sverige: Det blir ert ansvar att ordna nödvändiga export-dokument som jag behöver för att styrka att mc:n permanent förs ut ur Sverige. se transportstyrelsens hemsida. If you don’t understand the text above - Do not bid!

Har bestämt mig för att avyttra mitt pandemiprojekt.
Besiktigad och påställd. Matching numbers, tändlås, tanklås och sadel/hjälmlås med lika låsning + fungerande styrlås. Sedan bilderna togs har mc:n fått nya Pirellidäck och backspeglarna monterats.
Under renoveringen monterades ny kedja, nya packboxar på veven (YZ80) och utgående axel, ny galon på sadeln, alla vätskor bytta, nya flottörventiler i förgasarna m.m. Motorn känns tight i lagren.
Köpte mc:n i delar från ett dödsbo blandat med delar från ännu en RD125. Båda hastighetsmätarna hade mätarställning på ca 3500mil.
Ev. visning av mc:n kan ske på måndagskvällen då jag är i hobbygaraget.
Den har inte varit startad på ett tag nu, men går säkert att ruska liv i.
Finns lite kvar att justera och pyssla med och köparen skall vara medveten om att det handlar om en över 40 år gammal mc. Just nu verkar höger framblinkers slocknat. Bensinslangarna behöver bytas till bättre kvalitet som tål dagens bensin. Neutrallägeslampan kopplades aldrig in. Medföljer ett par sortimentaskar med nya huvudmunstycken till förgasarna och kanske man borde gå ner en storlek. Cylindrarna är f.n. monterade med dubbla fotpackningar och utan toppackningar i syfte att få lite vassare porttider, men för att få utbyte av denna åtgärd skulle man nog behövt trimpipor. Misstänker att varvräknaren som sitter på släpar efter lite, kanske den andra varvräknaren visar bättre? Så det finns lite pyssel.
Dubbla uppsättningar mätare medföljer. En hel del andra delar kan köpas till billigt.
Billig att äga. Lite mer än en trimmad moppe och dessutom laglig att köra med!
Inte original lack och inte rätt dekaler för årsmodellen, men ändå tillräckligt original för att väcka nostalgin hos många 60+ gubbar.
MC:n står mig inte i speciellt mycket pengar och reservationspriset är inte högt!

Objektsnr 627694890

Visningar 2 435

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 20:37

Yamaha RD125 DX (1E7) -81

Slutpris

|

10 600 kr

Auktionen är avslutad

eslöv13 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?