Beskrivning

Dags att skaffa dig ett renoveringsobjekt till våren! Helt original, 911 mil enligt mätaren, har inte rullat sen sent 70-tal eller tidigt 80-tal. Motorn går runt, och har startats vid ett par tillfällen nyligen, men har ett intermittent elfel så ingen gnista just nu.

Ger ett ganska okej intryck utseendemässigt, förutom bakskärmen som är rostig och målad silver. Min plan var att behålla det patinerade utseendet, rengöra och polera så gott det går och byta bakskärmen, möjligtvis också framskärmen om den inte går att polera till.

Den har stått länge så den behöver klart lite kärlek. Bensinkranen läcker, frambroms kärvat fast (ligger inte an, men extremt tungbromsad), inget batteri, har inte rengjort förgasarna (dör vid gaspådrag), saknar blinkers bak, saknar kåpan över oljepumpen.

Inga papper, ej i registret, det gamla reg.numret var troligtvis HDP 191 (serienr. 19177). OBS! Det stod på nyckelringen, jag har inte forskat i det mer än konstaterat att nuvarande reg.nummer efter i registret (HDP 192) är en likadan modell med serienumret efter denna (19178), så det kan nog stämma.

Enligt mig en av de snyggaste 125:orna, letade länge innan jag hittade en, men har valt att fokusera på annat.

Objektsnr 627943271

Visningar 1 181

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:43

Suzuki GT 125 -74

Slutpris

|

7 999 kr

Auktionen är avslutad

mulle2 vann auktionen

Kelis

Älmhult, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

401 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?