Beskrivning

Kabelansluten infraröd sensorbar för Nintendo Wii och Wii U-konsoler.

Denna sensorbar är det perfekta tillbehöret för Nintendo Wii- och Wii U-konsoler för att säkerställa en smidig och precis rörelsekontroll i dina spel. Med denna sensorbar kan du njuta av en förstklassig spelupplevelse och uppleva spelet på ett helt nytt sätt.

Sensorbaren är utformad för att placeras ovanför eller under din TV och fungerar genom att sända infraröda signaler som fångas upp av Wii Remote-kontrollen. Detta gör att konsolen kan registrera och följa dina rörelser och ge en exakt spelkontroll. Du kan utforska virtuella världar, spela sportspel eller delta i actionfyllda äventyr med precision och respons.

Installationen av sensorbaren är enkel och kräver inga komplicerade steg. Du ansluter den bara till din Wii- eller Wii U-konsol och placerar den på lämplig plats. Du kan justera sensorn för att säkerställa att den är perfekt kalibrerad för ditt spelsätt och rumsmiljö.

Sensorbaren har en robust konstruktion och är byggd för att hålla. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är konstruerad för att klara av långa spelsessioner och regelbunden användning. Du kan vara säker på att sensorbaren kommer att leverera pålitlig och konsekvent prestanda varje gång du spelar.

Inkluderar stativ med lim för enkel montering på tv, bildskärm eller annan lämplig yta. Extra lång kabel för att säkerställa en enkel installation.

Produktegenskaper
  • Sensorstångens längd: 23,8 cm

  • Perfekt ersättning eller extra sensor för Wii eller Wii U

  • Lätt att ställa in



PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608155211

Visningar 458

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sensor Bar Nintendo Wii / Wii U

Pris

129 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 431 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?