Beskrivning

Crown Minor är en takkrona designad av den tyska duon Jehs + Laub för italienska Nemo Lighting, och är en av flertalet versioner i crown-serien. Takkronan är inköpt på Nordiska Galleriet 2019. Lampas finns i Stockholms kommun och hämtas upp. Skickas ej.

Crown Minor är den mindre versionen av av Crown Major från Crown-serien, med dess moderna tappning av en ljuskrona. Dess struktur är format som ett kluster med flera olika lager på både höjden och bredden, något som Jehs + Laub beskriver som en illution av oändliga förbindelser, med inspiration hämtat från den holländska konstnären M.C. Escher.

Crown Minor ramstruktur är tillverkad i handpolerad aluminium med lampor i sandat glas, vilket ger ett mjukt och behagligt ljus. Kabeln har en längd på ca 70-90 cm. Crown Minor passar väl in i det moderna vardagsrummet och är utrustad med dimmerfunktion beroende på ljuskälla. Montering i tak bör göras av elektriker.

https://www.nordiskagalleriet.se/nemolighting/crown-minor

Ljuskällor antal - 12 st
Bredd - 67 cm
Höjd - 50 cm
Djup - 77 cm
Färg - Silver
Material - Aluminium, Glas
Ljuskälla - 12x25W halopin G9 QT-14 HALO/LED
Funktioner - Dimbar
IP-klass - IP20
Ljuskälla ingår ej

Varan säljs i enlighet med Traderas villkor. Lagt bud är bindande enligt Traderas regler. Lampan upphämtas i Stockholm. OBS. Betalning inom 2 dagar. Varan hämtas efter full betalning via Tradera. Säljarens ansvar upphör från och med leverans, och därefter ansvarar angivet fraktbolag eller köpare för ev. skador. Ångrat köp accepteras ej.

Objektnr 631641532

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 15:40

Taklampa design Crown Minor, Nemo Lightning, köpt på Nordiska Galleriet

Såld för

4 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?