Beskrivning

Tiffanylamporna tillverkas för hand genom att glasbitar sammanfogas för hand med kopparfolie. Lödningen skapar mörka sömmar som ger lampan sin karaktäristiska patina. Tiffanylampor har funnits med i historien sedan 1878 då Louis Comfort Tiffany grundade sin firma.

Den specifika lampan på bilden har en spännande färgsammansättning i flera varma kulörer och just denna lampa föreställer rosor med varm bakgrund enligt vår tolkning. Blomsterdesignen är typisk för Tiffany-lampor.

Tiffany-lampor är populära för sin skönhet och sitt unika utseende. De kan användas som bordslampor, golvlampor eller taklampor. De är ett bra sätt att lägga till en touch av färg och stil till alla rum. Vi har flera olika modeller så håll utkik efter fler auktioner!

Information om lampan

Total Höjd: ca 50cm

Total bredd : ca 30cm

Socket: E27 MAX 60W

Vikt: 2,3kg

Alla våra Tiffanylampor är tillverkade för hand om inget annat anges, därav om man köper 2 av samma modell kommer dem variera då ingen blir identisk.

Betalning sker inom 3 arbetsdagar från vunnen auktion.
Leveranstid är ca 1-3 arbetsdagar från att vi mottagit betalning.


Då vi som företag ansvarar för varan fram tills att ni som kund mottagit den skickar vi alla våra försändelser spårbart och försäkrat med DHL till närmaste ombud. Detta med anledning av det relativt höga värdet på många av våra objekt.

Objektsnr 629505084

Visningar 326

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 23:23

Bordslampa Tiffanylampa 50x30cm Rosor retro design Art Nouveau

Pris

2 795 kr

lampoteket-se

Jönköping, Sverige

5.0

lampoteket-se

Företag

Toppsäljare

1 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?